2777
2789
عنوان

من رشتم روانشناسیه نامزد عقدیم برای بار چندم مسخره ام کرد😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 48 پست
میگه ۱۲ سال درس خوندی بری پیش روانیا و اوتیسمیا کار کنی

دکترا کلا پیش مریضا کار میکنن . خودشم اینو میدونه فقط مجبوره تورو تحقیر کنه که بیای پایین برسی سطح خودش . میترسه از اینکه تو بالاتر باشی ازاش 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردید ؟ یا دوست هستید ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بگو نه خداوکیلی برای اونا نخوندم میدونستم زن تو میشم بخاطر تو رفتم سراغش

😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یعنی چی هر شغلی احترام خودش رو داره و خیلی از روانشناس ها روان و ذهن آدم ها رو خوب کردن این شغل شما پزشک روان و ذهن انسان ها به حساب میاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یهنی الان ما روانی هستیم میریم پیش روانشناس😒

نمی تونه بهت برسه داره تخریبت میکنه تو رو بکشه پایین هم سطح خودش کنه تکنیک روانشناسی بکار ببر اینجا دیگه جرات نکنه چیزی بنظرم عادی باش بفهمه نقطه ضعفت اینه عی تکرار میکنه بگو همونطور تو با خلافکارا قاچقچیا در ارتباطی منم با روانیا در ارتباطم

اسي تو روانشناسي مثلا

ما بايد بياييم از تو راهكار بگيريم

ولي خواهر منم كه مثل شما روانشناسي خونده يه نظر بامزه اي داره كه جواب هم ميده

مثلا در مورد اين قضيه شما قطعا ميگه اينو كه گفت بزن زير خنده بگو راست ميگيا!😂😂😂😂

خيط ميشه نتونسته تحريكت كنه ديگه تكرار نميكنه 

عزیزم   خودش  رو در مقابل  تو   کوچیک میبینه

و ممکنه   این  حس   تا  همیشه  باشه

بسیار حس  خطرناکی    توزندگی مشترک

برای همین  میگن     یا زن و‌  مرد  همه جوره هم‌کفو باشن

یا    مرد  کمی، بالاتر