2777
2789

از وقتی که مهد کودک بودم از لباس دکمه دار متنفرم حتی تصور اینکه مانتو یا شومیز دکمه دار بگیرم باعث حالت تهوع م میشه

اونوقت الان همش مده شومیز دکمه دار هست 😑😭 خیلی استایل ها زشت شده 

قبلا مانتو های مزونی بود خیلی قشنگتر بود

نه من عاشق دکمه ام 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شومیز دکمه دار مده

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

مانتوهام همه جلو بازه و کوتاه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بالعکس من از لباس جلو بسته بدم میاد الان یکی مجلسی واسه روضه پوشیدم یقشم تنگه حس خفگی میده

ولی وقتی جلوش دکمه باشه یکم باز میکنی هوا میره میاد

کلا لباس دکمه دار ب استایلم بیشتر میاد😂

حالا که من از به چیزی متنفرم عاشقان دکمه پیدا شدن 🫠

بخدا دوست دارم خب😂😂🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^