2777
2789
عنوان

خوشبحالتون با این دغدغه هاتون

47 بازدید | 31 پست

جدی میگم 

یکی از بی شوهری میناله 

یکی از مریضی 

یکی از اخلاق بد 

یکی از بی پولی 

یکی از بی مهری ...

اکثرن هم کنار اومدن و منتظرن یه فرشته نجات بیاد 

با این اوضاع منی که اینهمه سال تلاش کردم حال خودم و اطرافمو بهتر کنم و اخرشم همه دردا مال من شد 

بهتره برم بمیرم 🙂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مریضی دغدغه کمیه؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت به این دغدغه ات

این چ حرفیه

مشکلات هرکی برای خودش سخته

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

مگه مشکل شما چیه که از همه بدتره؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوشبحالت به این دغدغه اتاین چ حرفیهمشکلات هرکی برای خودش سخته

وایی پروفت دلم خواست🥺😂

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

مریضی دغدغه کمیه؟

قطعا هیچ دردی کم نیست 

ولی منی که همه  رو الان باهم دارم

یکیش واقعا برام جوک‌محسوب میشه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مشکلات بقیه رو کوچیک میبینی مشکل خودتو بزرگ عجب

تا راه کسی رو نرفتی دردشو کوچیک نکن🙂 همه مون دردای خودمونو داریم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اشتباه اینه که تلاش کنی حال اطرافیانو خوب کنی 

منو ببین 

من زخم خوردم فک میکنی از دست کیا؟ از دست پدر و مادرم 

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت تلاش نمیکنم واسه اینکه حالشونو بهتر کنم