2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 57 پست
نه اتفاقا خودم میگم براشون بخره البته اونا از من پنهون میکنن و فکر میکنن من اگه بدونم شوهرم خرج میکن ...

مادرشوهرمنم حس خوشحالی داره که من نمیدونم ولی نمیدونه که من راضی نیستم من زن این خونه هستم سزاوار نیست

گناه من سادگی بود .
وقتی حتی اگر اعتراض کنی باز کار خودش رو میکنه چرا خودت رو آدم بد کنیمن چیزی که نمیتونم تغییر بدم رو ...

دقیقا مادرشوهر و پدرشوهر من هم آدم های اینجوری هستند. نه تنها اونها بلکه برادرشوهر هم تا میتونند می‌گیرند و نوبت پس دادن یا نمی‌دهند یا نصفه یا بعد چندوقت  که دیگه پول از ارزش اون وقتش افتاده. 

من هم اوایل جبهه میگرفتم شوهرم خیلی آروم میداد در خونشون. تا یبار مچش موقع دادن مرغ اونم تعداد بالا به مادرش گرفتم درو باز کردم دیدم پیاده آمده دم درشون که من متوجه صدای ماشین نشم و وسیله میده. 

گذر زمان و اینکه بیخیالی باعث شد از سرش بیفته. بعد مدتی دید خریدهایی که برای مادرش میکنه خب هیچکدام جلوی خودش و مهمونی بخودش داده نمیشه. میدید همین مرغا کباب میشه برای داماد و ما که میریم خونه مادرش یه مشت غذا حاضری هست. میدید استخون کباب ها توی سینک و بوی کباب هنوز تو خونشون ولی مادرشوهرم به شوهرم میگه ما غذای رژیمی سبزیجات داشتیم. که شوهرم گفت حداقل استخون مرغاتو از تو سینک جمع میکردی. دید در مغازه که میرفتیم گوشت می‌گرفتیم و مشتریش بودیم میگفت بهش بابات اومده یه تک گوشت برده  و مادرم جگر برده گفته بدم به بچه هام امشب. و همون شبم اتفاقا خواهرشوهرم اونجا بودن. بعدم جلو شوهرم ناله میکردن ما گوشت و مرغ نداریم. باباش میگفت بدنم یجوریه چند وقته نخوردم. 

دستشون رو شد. دید ارزشی براشون نداره جز یه آدم ساده لوح

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مادرشوهر و پدرشوهر من هم آدم های اینجوری هستند. نه تنها اونها بلکه برادرشوهر هم تا میتونند می‌ ...

ولی شوهرمن اصلا عقل نداره تو اون هفته حتی پول بنزین نداشت بزنه بعد الان که پول دستش اومده رفته یه عالمه میوه واسشون خریده من خیلی اعصابم بهم میریزه واسه نداریش من میشم زن خونه ولی وقتی پول داره من هیچی نیستم

گناه من سادگی بود .
ولی خدا جاشو پرنکرده، ،من خودم واسه بارداری مشکل دارم و الان به خاطر بی پولی چند ماهه که عقب افتاده ...

اگه اینجوریه که واقعا متاسفم. 

خب چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه. و میدونی چیه. شوهرهامون وقتی تو خونه پدر و مادرشون می‌نشینند این خونه میشه سند اسارت ما عروسا و خودشون که در برابر هر کاریشون دم نزنیم. که مدیون بدونند و کمک کنند. خب یه جوری بگوش خانواده شوهر برسون. برو بگو چند وقته سونوگرافی اینا نرفتم چون شوهرم میگه پول ندارم. یچیز میخوام بخورم از سر و تهش دارم میزنم. زندگیم بد میگذره. پس تونم بد قلقی میکنه. باید بفهمند دیگه

اگه اینجوریه که واقعا متاسفم. خب چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه. و میدونی چیه. شوهرهامون وقتی ...

الان از شدت ناراحتی نمیدونم چیکارکنم ،،به مادرشوهرم بارها گفتم پول نداریم فلان چیزو نداریم ولی اصلا فایده نداره تا شوهرمو میبینه فقط میگه نداریم منم خیلی بهم میریزم 

گناه من سادگی بود .
الان از شدت ناراحتی نمیدونم چیکارکنم ،،به مادرشوهرم بارها گفتم پول نداریم فلان چیزو نداریم ولی اصلا ...

چی بگم والا منم کشیدم. دقیقا مادرشوهر منه. چندتا بچن فقط شوهر شما اینجوریه؟ 

بهش میگی چیزی نمیگه؟

دعواراه میندازه که چرا اینو میگی و بعدش الکی میگه پول خودشه درحالیکه من صدای مادر شوهرمو می‌شنوم که به دختراش میگه این میوه هارو فلانی خریده

گناه من سادگی بود .
دعواراه میندازه که چرا اینو میگی و بعدش الکی میگه پول خودشه درحالیکه من صدای مادر شوهرمو می‌شنوم که ...

با زبون خوش بگو. والا نمیدونم چی تو سرشون میگذره. حتما میخواد جلو داماد سر افکنده نباشه مادرت. حالا کاش جبران کنه هواتو داشته باشه بعدا 

آیا اونها هم به شما محبت می‌کنند غذا کمک بودن؟

اره مادرشوهرم مثلا هرچیزی که خوب باشه واسه من میاره ولی من اصلا نمیخوام کلا آدم سرسنگین و مغروری هستم نه میخوام اون بیاره نه ما بیاریم

گناه من سادگی بود .

من مادرشوهرم میرفتن چیپس و پفک به بهانه من میخریدن.بعد نوه هاشون که می‌اومدن همرو میدادن به اونا. آخه من اوایل عروسی خیلی چیپس و پفک دوست داشتم. بعد به شوهرم میگفتن ما این کارو برا زنت کردیم عوضشو از شوهرم چیزای دیگه میگرفتن. درصورتی که من تو دهنم نبرده بودم