2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

192 بازدید | 57 پست

همسرشما چقدر خرج خونوادش میکنه ناراحت نمیشید?شوهرمن حتی وقتی هیچ پولی نداره واسه مادرش میوه و لزومات دیگه را خرید میکنه اونم پنهونی ،اونوقت تا من بهش میگم پول بده میگه ندارم خیلی ناراحت میشم ،،ازش متنفر شدم چقدر یه آدم بیفکر میتونه باشه اخه 

گناه من سادگی بود .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هربار بریم خونه شون همسرم همه چیز میگیره

واسه خونه پدر منم هر وقت بریم میخره

پنهونی نیست 

چرا پنهان میکنه دقیقا🗿

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

اگر مادر ‌ درآمد نداره لطفا سخت نگیر ولی اگه شوهرت شخصیت مهر طلب و باج بده داره اون وقت مهر طلبیشو خودت ارض ا کن که نخواد برای دیده شدن این کارهارو بکنه. حتی شده خودت درخواست بده اینو برا مادرت بخر که شوهرتم ازت پنهان نکنه. سعی نکن جبهه بگیری. 

وقتی حتی اگر اعتراض کنی باز کار خودش رو میکنه چرا خودت رو آدم بد کنی

من چیزی که نمیتونم تغییر بدم رو پذیرفتم 

با این که درآمد پدرشوهرم و حتی خود مادرشوهرم زیاد هست ولی باز علاقه به کندن از پسرشون دارن و من دیگه اعتراضی نمیکنم و در جریان بیشتر کمک ها هستم اتفاقا دوست دارن من بی‌خبر باشم ولی همسرم وقتی سردی من رو میبینه خودش بهم میگه و لااقل بقیه آنچه میبینن هماهنگی ما دوتاست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هربار بریم خونه شون همسرم همه چیز میگیرهواسه خونه پدر منم هر وقت بریم میخرهپنهونی نیست چرا پنهان میک ...

شاید چون مخالفت میکنم تویه ساختمون هستیم بعد من متوجه میشم 

گناه من سادگی بود .
بله بازنشستگی شوهرش،هست

خانوادش پررفتو آمده؟ چند بچه هست؟ اگر پر رفت و آمد سخت نگیر خدا براتون جاشو پر میکنه. عزیزم میدونم سختته شاید ولی یه میوه بری بخری یه بارش سر از میلیون میگذاره. دکتر رفتن و این هاشم هست دارو. یه مرغ خدا تومن. خدا جاشو پر میکنه الهی برات

اگر مادر ‌ درآمد نداره لطفا سخت نگیر ولی اگه شوهرت شخصیت مهر طلب و باج بده داره اون وقت مهر طلبیشو خ ...

اخه من خودم تو سختی زندگی میکنم ،،اونوقت شوهرم راحت واسه مادرش خرج میکنه 

گناه من سادگی بود .
وقتی حتی اگر اعتراض کنی باز کار خودش رو میکنه چرا خودت رو آدم بد کنیمن چیزی که نمیتونم تغییر بدم رو ...

من نمیتونم تحمل کنم و شدیدا دعوامون میشه خیلی راحت به من میگه پول ندارم بعد واسه مادرش اینطوریه

گناه من سادگی بود .
خانوادش پررفتو آمده؟ چند بچه هست؟ اگر پر رفت و آمد سخت نگیر خدا براتون جاشو پر میکنه. عزیزم میدونم س ...

ولی خدا جاشو پرنکرده، ،من خودم واسه بارداری مشکل دارم و الان به خاطر بی پولی چند ماهه که عقب افتاده کارای درمانم بعد شوهرم اینکارو میکنه

گناه من سادگی بود .