2777
2789

خانوادم پشتمون خالی کردن خودشونومیزنن به اون راه

شوهرمم دیشب چنان معرکه ای با من به پا کرد که کل دروهمسایه خبر دار شدن 

آنقدر دلم به درد اومده حس میکنم چقدر بی کسوغریبم 

حس میکنم خانوادم خیلی اشغالن فقط میخواستن توسن کنم از دستم راحت شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟سر چی معرکه را انداخت ؟

۲۵ سالمه

برادرش بهش پول بدهکار بود  بهش نداد اعصابش خورد بود

آمد بالا بهش سلام کردم دست دادم گفتم چطوری چ خبر کجاها بودی میگه بهم بودم قبرستون 

میگم چیشده چرااینطوری صحبت میکنی یکی اون گفت یکی من شروع کرد ب دادوبیدادکردن رفت رو راه پله باصدای بلند میگفت برو گورتوگم کن از خونه😭😭😭

شما تو شرایط من چیکار کردی وقتی قرار گرفتین؟چطوری این موضوع از خانوادتون را هضم کردین؟😭

هیچی برگشتم سوختم وساختم تا بلاخره ازش جداشدم .خانواده پشتت نباشن درآمدم نداشته باشی خیلی کارت سخت میشه

چشم جان من.روی جفت چشمام

هیچی برگشتم سوختم وساختم تا بلاخره ازش جداشدم .خانواده پشتت نباشن درآمدم نداشته باشی خیلی کارت سخت م ...

دوتا بچه هم دارم 

حرمتیم دیگ نمونده

سالهاست باخانوادش ارتباطی ندارم

مادرمم اخلاق نداره 

پشتم نیستن همش میگن خدابزرگه فلانه چنانه

واقعا فکر خودکشیم 

تجربه به من ثابت کرده وقتی ناراحتیم همه چیز رو چند برابر وحشتناک تر میبینیم

به نظرم ربطی به خانواده نداره نام اوایل ازدواج با اینکه خانواده ام حسابی پشتم هستن و منو روی سرشون میذارن یک همچین دعوا و همچین دیالوگ های برامون بوجود اومد البته اون موقع خام بودیم.

الان دیگه اینجوری باهم صحبت نمی‌کنیم