2777
2789
عنوان

الهی این مردها واین خانواده ها نابود شن

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 29 پست
تجربه به من ثابت کرده وقتی ناراحتیم همه چیز رو چند برابر وحشتناک تر میبینیمبه نظرم ربطی به خانواده ن ...

کار ماازاین چیز ها گذشته 

شوهر من هیچی از اخلاق سر در نمیاره ی آدم بداخلاق عصبیه یک دندست که فقط حرف حرفه خودشه 

مشکلم اینجاست بچه دارم وگرنه تاحالا یک روز تحمل نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ساخت دوستم

بااینکه ۱۱سال اززندگیم میگذره هنوز نمیتونم بااین اخلاقش بسازم زورم میاد حق من این نبود بخدا من خیلی بچه بودم آروم بودم اگه بهت بگم چقدر مظلوم بودم باور نمیکنی 

اونم برای خودش سنی داره ۳۸ سالشه یه آدم بی خاصیت اشغال

خانوادموهیچ وقت بخاطر این قضیه نمیبخشم ی جوری رفتار کردن خودشونو زدن ب اون راه که دشمن بادشمن نمیکنه

بابا تا کی میخوای کوتاه بیاید وقتی دادزد گفت برو گورت را گم کن تو بلندتر فریاد بزن بگو خودت برو اینق ...

این اولین بارش نیست اصلا درکی از ابرو شخصیت ترس خجالت هیچی نداره ی ادمیه که تااخرش هست تااخر اخرش 

این راه ها رو رفتم فایده نداشت 

هیچی روش اثر نداره انگار روانیه روانی

دوتا بچه هم دارم حرمتیم دیگ نموندهسالهاست باخانوادش ارتباطی ندارممادرمم اخلاق نداره پشتم نیستن همش م ...

نه اصلا به این مورد فکرنکن شما بچه داری خودکشی اون دنیاتم میسوزونه عزیزم. درست میشه همیشه یه جور نمیمونه

گرفتاربودم بخدا. شرمندتم عزیزم🥲

خیلی از خانواده های نسل ما دختر رو تو سن کم و به آدمی که اصلا در سطح دختر نبود حالا چه از لحاظ فرهنگی یا تحصیلی یا حتی اخلاقی شوهر میدادن فقط از ترس اینکه دختر خونه بمونه و انگ ترشیدگی روش بزنن بعدم اسمش رو میذاشتن قسمت و حکمت شما تنها نیستی خیلی ها با شما همدردن یکیش من

خیلی از خانواده های نسل ما دختر رو تو سن کم و به آدمی که اصلا در سطح دختر نبود حالا چه از لحاظ فرهنگ ...

😭😭😭😭پس حقو ناحق چی میشه بلاهایی ک سرمون اومد حقمون نبود چی میشه جوونیه ما چی میشه تا کی

😭😭😭😭پس حقو ناحق چی میشه بلاهایی ک سرمون اومد حقمون نبود چی میشه جوونیه ما چی میشه تا کی

من خیلی به این چیزا فکر کردم رفیق به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم

گاهی به سرم میزنه بزنم زیر همه چیز ولی خب من یه پسر دارم و درقبال آینده اش مسئولم من دیگه قبول کردم ناخواسته تو مسیری افتادم که شاید حقم نبود و اگه خودم واسه سرنوشتم تصمیم میگرفتم شاید شرایطم خیلی بهتر بود حالا یا باید با سیاست زندگی رو تو دستت بگیری و یا باهاش بسازی گاهی به این فکر میکنم منی که نتونستم انتخاب کنم واسه آینده ام حداقل الان زندگیمو خودم دست بگیرم نذارم کسی واردش بشه پاش وایسا و درستش کن