یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی از خانواده های نسل ما دختر رو تو سن کم و به آدمی که اصلا در سطح دختر نبود حالا چه از لحاظ فرهنگی یا تحصیلی یا حتی اخلاقی شوهر میدادن فقط از ترس اینکه دختر خونه بمونه و انگ ترشیدگی روش بزنن بعدم اسمش رو میذاشتن قسمت و حکمت شما تنها نیستی خیلی ها با شما همدردن یکیش من
😭😭😭😭پس حقو ناحق چی میشه بلاهایی ک سرمون اومد حقمون نبود چی میشه جوونیه ما چی میشه تا کی
من خیلی به این چیزا فکر کردم رفیق به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم
گاهی به سرم میزنه بزنم زیر همه چیز ولی خب من یه پسر دارم و درقبال آینده اش مسئولم من دیگه قبول کردم ناخواسته تو مسیری افتادم که شاید حقم نبود و اگه خودم واسه سرنوشتم تصمیم میگرفتم شاید شرایطم خیلی بهتر بود حالا یا باید با سیاست زندگی رو تو دستت بگیری و یا باهاش بسازی گاهی به این فکر میکنم منی که نتونستم انتخاب کنم واسه آینده ام حداقل الان زندگیمو خودم دست بگیرم نذارم کسی واردش بشه پاش وایسا و درستش کن