2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم فلافل گذاشت جلومون بعد ی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 34 پست
شاید نتونسته خسته اش بوده شب قبلش هم اخه از برادر شوهرت پذیرایی کرده

اره اینم میشه گفت 👍 . مهماندار تنظیم می‌کنه چه تایمی مهمونی باشه چون این تایم از نظر صابخونه بهترین پذیرایی میشه با بهترین برنامه ریزی  ، ولی وقتی مهمون تایم تنظیم می‌کنه دیگه با هر شرایطی باید کنار بیاد ‌‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هفت هشت ماهه نرفتین؟  خب فلافل مگه چشه؟  قیمه هم حتما قبلا آماده کرده بود فریز کرده بوده دیگه نه که باقی مونده ی غذا رو.  چرا بین خواهر برادر فاصله می ندازین؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

احتمالا روزی که مایل بوده تشریف ببرید و نشده که برید 

و بعدش بی خبر رفتید آمادگی نداشته از وضع مالی ایشون قطعا خبری ندارم ولی حتی اگر وقت نشده غذا بپزه در صورتی که مالی اوکی بودند میتونست از بیرون غذای مناسبی تهیه کنه

ولی به هرحال اگر سرزده رفتید کار درستی نکردید هرچند که بارها دعوت شده باشید یکروز یا چند ساعت قبل رفتن بهتر بود اطلاع می‌دادید

ولی قبول دارم فلافل گذاشتن جلوی مهمونی که دیر به دیر میاد خب درست نیست 

اره اینم میشه گفت 👍 . مهماندار تنظیم می‌کنه چه تایمی مهمونی باشه چون این تایم از نظر صابخونه بهترین ...

بله مخصوصا اوصاع اقتصادی خرابه مثل قبل نیست هر وقت مهمون بیاد بتونیم سنگ تموم بذاریم هم خسته بوده احتمالا و هم هزینه اش 

در کل مهم اینه که ادم دور هم هس نباید زیاد سخت گرف

اخه این خانم هم با همسرش رو همون شب هم دعوت کرده بوده ولی نرفتن یا به دلایلی نتونستن 

من خودم  در عرض چند روز بخوام مهمونی بدم واقعا نمیتونم بخصوص از بابت هزینه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بزار یک چیزی رو تعریف کنم

راهنمایی بودم یا شایدم دبیرستان زیاد به یاد ندارم خیلی سال از این قضیه میگذره یک روز پدر و مادرم به اجبار عمم ابنا باید عیادت کسی میرفتن مجبور شدن ما رو پیش عمم بزارن 

زن عموم اینا و عموم و بچه هاش یکی دیگه از عمم هم بودن اینا سفره شام پهن کردن من و خواهر کوچیکتر یک گوشه نشسته بودیم  شروع کردن به خوردن بدون اینکه تعارف کنن حتی این همه ادم مطمئنا غذا کافی هم بود بعد سفرا که جمع کردن خیلی فشار به خودشون اوردن یکی از دختر عمو هام گف اه شما اینجا بودید؟🙂

بعد یک ساعت یکی از عمه هام پرسید شام خورده بودید دیگه جالبیش اینجاس ما از ساعت ۵ بعد از ظهر ما رو اونجا گذاشته بودن

به زور چون خواهرم بچه بود و دلش خواستن ته مونده نوشابه ریختن توی یک لیوان بهش دادن 

کل اون روز هم حتی یک دونه سیب هم به ما ندادن که بخوریم

خواستم اینو بگم خانواده اس کاریش هم نمیشه کرد حتی بدترین ادم روی کره خاکی باشه از این موضوع هم خیلی سال میگذره و من کاملا فراموش کرده بودم تا الان نمیتونم ریشه ام رو باهاشون قطع کنم ولی رفت و آمر و فاصله رو چرا 

من یک شهر دیگه زندگی میکنم و هر چند سال یکبار بهشون سر میزنم هر کدوممون هم زندگی خودمون میکنیم شما هم به دل نگیر تن تون سلامت باشه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
یه بار دعوتش کردی فلافل بهش بده دیگه اینقده حرص خوردن نداره کهولی ایشون برای چلو گوشت دعوتتون کرده ب ...

ما دعوت نبودیم اصلا ما خودمون زنگ‌زدیم گفتیم اخر هفته میخپایم بیایم خونتون 

اره اینم میشه گفت 👍 . مهماندار تنظیم می‌کنه چه تایمی مهمونی باشه چون این تایم از نظر صابخونه بهترین ...

اون‌اصلا دعوت نمیکرد فقط هی‌میگفت نمیاید بیاید فلان بهمان

احتمالا روزی که مایل بوده تشریف ببرید و نشده که برید و بعدش بی خبر رفتید آمادگی نداشته از وضع مالی ا ...

اصلا ما چند روز جلو تر خبر دادیم اخر هفته میایم گفتیم یا پنج شنبه یا جمعه

بله مخصوصا اوصاع اقتصادی خرابه مثل قبل نیست هر وقت مهمون بیاد بتونیم سنگ تموم بذاریم هم خسته بوده اح ...

ببینید ما اصلا دعوت نبودیم ما خودمون چند روز قبل زنگ زدیم گفتیم اخر هفته جمعه میایم خونتون

بزار یک چیزی رو تعریف کنمراهنمایی بودم یا شایدم دبیرستان زیاد به یاد ندارم خیلی سال از این قضیه میگذ ...

عزیزم 

چقدر آدما باهم متفاوتن خیلی ناراحت شدم خداروشکر ک باهاشون ارتباط کمی دارید

ببینید ما اصلا دعوت نبودیم ما خودمون چند روز قبل زنگ زدیم گفتیم اخر هفته جمعه میایم خونتون

آها یعنی اون شب مهمونی لحظه آخر بهتون گفتن و نرفتید؟

در واقع انگار یه تعارف الکی و با اکراه بوده 

دعوت نشده رفته باشید و اینطور رفتار شده یعنی کلا مایل به دیدارتون نبوده 

آها یعنی اون شب مهمونی لحظه آخر بهتون گفتن و نرفتید؟در واقع انگار یه تعارف الکی و با اکراه بوده دعوت ...

لحظه اخری زنگ نزد قبلش زنگ زد ما گفتیم نمیتونیم بیایم اصرار کرد محمد گفت حالا خبر میدیم