2777
2789
عنوان

این خواستگارو رد میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشنا شو باهاش بیشتر از قد بلند و چهره زیبا شخصیت و اخلاق درک بالا خیلی مهمه

مامانم راضی نیست

میگه غریبه است و رد کن 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
آشنا شو باهاش بیشتر از قد بلند و چهره زیبا شخصیت و اخلاق درک بالا خیلی مهمه

دوست داداش دوستمه

خیلی تعریف داده از اخلاقش

واییییی من دقیقا همچین موردی میخواممم

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

خانواده ام به شدت مخالفن

من اتفاقا شوهر نظامی یا سپاهی میخوامم😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

وقتی یکه پول داره اخلاقش خوبه شغل داره خانواده دوسته شما دوستش نمیدارینجدا از کیس مورد نظر اسی

تعجب من از این بابت بود که اون کاربر گفت اگه شوهرم می‌شد میبوسیدمش

برام جای سوال بود که چطور ممکنه بدون اینکه طرفو دیده باشه حس بوسیدن داشته باشه به یه همچین کیسی!

برام عجیب بود

https://t.me/OffShirley

من اتفاقا شوهر نظامی یا سپاهی میخوامم😍

یکی دیگه نظامی هست برای شما

اینم خوشگله

قد بلنده

خونه و ماشین هم داره

لیسانس مدیریت بازرگانی داره

تعجب من از این بابت بود که اون کاربر گفت اگه شوهرم می‌شد میبوسیدمشبرام جای سوال بود که چطور ممکنه بد ...

شوخی بود فکر کنم😂