2777
2789

هیچ مثل لیزر نیست 

برو خودت رو راحت کن 

من اونقدر پر مو‌بودم که لیزر رفتم میگم کاش زودتر میرفتم اینهمه سال همه راه رفتم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مثل لیزر نیست برو خودت رو راحت کن من اونقدر پر مو‌بودم که لیزر رفتم میگم کاش زودتر میرفتم اینهمه ...

پاهات خیلی شدید بود؟ واسه من از مردا بیشتره، چقدر هزینه شد؟ شوهرم مخالفه

پاهات خیلی شدید بود؟ واسه من از مردا بیشتره، چقدر هزینه شد؟ شوهرم مخالفه

اره ژنتیکی بود 

موم و وکس همه جی میکردم خسته شده بودم 

اره رفتم برای زیر بغل و پا و زیر چانه ،یک سال بیشتره دارم میرم ،الان هر سه ماه یک بار میرم چون نود درصد رفته یک ده درصد مونده 

این ماه میخ‌ام دستامم بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره ژنتیکی بود موم و وکس همه جی میکردم خسته شده بودم اره رفتم برای زیر بغل و پا و زیر چانه ،یک سال ب ...

من میزنم پاهام پر دون دون و پرررر میشه، خداییش صاف شده؟ ضخیمم بود؟ چقدر هزینه شد

من میزنم پاهام پر دون دون و پرررر میشه، خداییش صاف شده؟ ضخیمم بود؟ چقدر هزینه شد

دقیقا 

من هم اوایل موم خوب میومد بهم اواخر دیدم پاهایم دون دون شدن ،دیگه شوهرم راضی کردم و رفتم اون بنده خدا هم جیزی نگفت ا‌ول چانه و زیر بغل رفتم بعد پاهایم بردم 

هزینه که من می‌کنم ۶۰۰زیر بغل و پا و

اتفاقا توی ضخیم ها بهتر جواب میده 

مال منم یک هفته میزاشتم پر شه مثل مرد ها بودم

اهاا واسه من مثل سیم خاردار میمونه حتی جوراب رنگ پا نشون میده مثل ته ریش میشه

اره برو لیزر از همون ماه اول حالشو ببر

خداییش پرموییت در حد من بود؟ من کسی مثل خودم ندیدم، اینقدر زیاده

اره باور کن

با موم و اپیلاسیون کنترل میکردم 

وگرنه اون ماه های که اپیلاسیون نمیکردم تیغ تیغ در میومد دو روز پشت سر هم ژلت میکشبدم پر جوش و دون و دون می‌شد 

من چون زیر چانه هم مو داشتم حس میکردم هورمونی مشکل دارم آزمایش هورمون دادم دیدم ندارم