2777
2789
خب منم نظرم روی مارک دلیجان ولی مامانم اصرار ب مارک خارجی داره شما تجربه دارید دلیجان خوبه یا نه؟از ...

دلیجان نمیدونم چیه

من مارک خارجی خیلی گرون خریدم ک بعدش پشیمون شدم

درسته با کلاستره ولی تو عمل هیچ فرقی با ایرانی نداره

قفط ی جنسی بگیر که یکی دو سال دووم بیاره

اون سبد زیر کالسکه هم داشته باشه

چون خیلی به کارت میاد

همه اینا بستگی به سبکزندگی خودت داره یکی مسافرت زیاد میره کالسکه مسافرتی بدردش میخورهیکی داخل شهر پی ...

قبل بارداریم همش ب مسافرت بودیم ولی بچه اولمه نمی‌دونم چقدر بعد بچه دار شدن توانایی مسافرت دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم نظرم روی مارک دلیجان ولی مامانم اصرار ب مارک خارجی داره شما تجربه دارید دلیجان خوبه یا نه؟از ...

من دلیجان داشتم خیلیم راضی بودم خیلی استفاده کردم پشت سر بچه من دو بچه دیگه هم ازش استفاده کردن هنوزم سالمه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دلیجان داشتم خیلیم راضی بودم خیلی استفاده کردم پشت سر بچه من دو بچه دیگه هم ازش استفاده کردن هنوز ...

عزیزم خداروشکر 

منم واقعا نظرم روی مارک ایرانیه بخصوص توی این شرایط اقتصادی مملکت ازنظرم خرید وسیله ایرانی واقعا برای اقتصاد کشور مفیده

جنس خارجی باید قشنگ چند برابر هم پول بدیم ، خب چ کاریه

عزیزم خداروشکر منم واقعا نظرم روی مارک ایرانیه بخصوص توی این شرایط اقتصادی مملکت ازنظرم خرید وسیله ا ...

افرین دقیقا همینجوره

دیگه خدایی کی به مارک کالسکه نکاه میکنه اصلا نگاهم بکنن مهم اینه کارت رو راه بندازه هر مارکی باشه چه اشکال داره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40