2777
2789

چون وقتی ورزش میکنم به کمر و پاهام خیلی فشار میاد به نظرتون بدون ورزش میتونم لاغر بشم چه رژیمی بگیرم که سریع تر نتیجه بده ، فست یا کالری شماری خواهش میکنم کمکم کنید لطفاً توهین نکنید خودم می‌دونم وزنم خیلی بالاست افسردگی گرفتم حتی مهمونی ها هم نمیرم چون خیلی چاق شدم می‌خوام زود لاغر بشم روحیه ام خیلی خرابه

ناهارتو حذف کن .شامتم سنگین نخور

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری شماری و‌وفست کن وزنت میاد پایین بعد برو ورزش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

آره فست خوبه

کالری هم خوبه

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

اول رژیم بعد تونستی ورزش

فست +کالری شماری باهم بهترین جوابو میده

حتمااااا ی برنامه دانلود کن کالری هاتو توش بزن.منم 94 بودم رسوندم ب 72.دوباره ول کردم شدم 78 الان باز رژیمم شدم 74.

تا عید میخوام ب زیر 60 برسم انشالله