2777
2789
عنوان

آخرین تاپیک

86 بازدید | 6 پست

سلام سال 97 یه بیماری خیلی سخت گرفتم چند ماه توی خونه کاملا خوابیده بودم و قادر به هیچ گاری نبودم و اونجا برای سرگرمی وارد نی نی سایت شدم

خودم رو جای مادر و خواهر شماها دیدم و سعی کردم تا جایی گه دانشم و تجربه ام اجازه میده کمک کنم

شاید گاهی با کسی تندی کردم که جتما اون روز حالم خوب نبوده چون حتی توی زندگی واقعی هم اهل بی حرمتی نیستم چه برسه به مجازی

اما حالا اومدم برای خداحافظی چون جایی که بهم توهین بشه دیگه جایی ندارم 

چند روزه میخوام برم اما منتظر بودم یه کاربری اینجا آنلاین بشه تاپیک بزنه تا بهش بگم میدونم فیک میدونم دروغ میگی ولی بلز دمت گرم که توهین نمیکنی و به کسی نمیگی روانی ولی کسی که دنبال رو کردن دست تو هست بهم گفت و توهین کرد

اگه اون کاربری که بهم توهین کرد این تاپیک رو میبینه بدونه جز از خدا در طول عمرم از کسی نترسیدم چه برسه به اینکه از تعلیق نی نی سایت بترسم

رفتم در رو پشت سرم بستم نیاز به توهین هم نیست 

حلال کنید نکردید هم نکردید اینطوری شاید اونور هم رو دیدیم و شناختیم خدانگهدار

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

رفتی در رو ببند🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر جان زیاد سخت میگیری اینجا همه جور آدم هست خودتو اذیت نکن هرکسی هم توهین کرده بالاخره خدا جوابشو میده البته اگه کارهای مهمتر و بهتری از وقت گذرونی تو نی نی سایت داری جلوتو نمی‌گیرم انشالله هرجا هستی سلامت و موفق باشی 

کاربر خوبی هستید شما

ای خواهر به خاطر یه توهین میخوای بری😕

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

@alone_2‍ سلام اون تاپیک فقط شوخی بود 

خدانگهدار

@بگویاسی‍  سلام ممنون از دلداری تون مثل اینکه اون دختر ۱۵ ساله هم از سایت رفتن پس دلیلی برای موندم نیست 

دیگه قصد آنلاین شدن ندارم فقط روزی یه بار میام که تاپیکهام رو حذف کنم و تموم بشه میرم 

یا علی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ