2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پولت بزار بانک رسالت بعد دوماه امتیاز میاد روش امتیازارو بفروش خیلی بیشتر سود میکنی

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

کدوم بانک سود بیشتر میده؟فقط مسکن نباشهو اینکه از خود پول برداشت نمیشه میشه از سودش برداشت کرد؟

باید خودت دونه دونه بزنی سایت هاشون رو نگاه کنی . طرح هاشون رو 

من میدونم که بانک شهر که سود زیادی میده 26 درصد هشتش

شوهر من سیصد گذاشت بانک رسالت شهرمون و یکی از اقوامشم بانک رسالت استان کار میکنه بعد دوماه امتیاز فروخت ۱۸تومن شد

نیم ساعت طول نکشید پول زدن براش

بعد هرماه هم میتونی بفروشی عرچی جلوتر بری بیشتر میشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

حتی ممکن ماهی ب ۱۰_۱۲برسه

عزیزم پولت بزار بانک رسالت بعد دوماه امتیاز میاد روش امتیازارو بفروش خیلی بیشتر سود میکنی

امتیاز وام رو میگی درسته؟ 

من میخواستم بذارم چون بلد نبودم ترسیدم 

اگ من امتیاز وامم رو بفروشم و طرف قسط نده گردن منه؟ اصن چجوریه زدم هوش مصنوعی درست توضیح نداد

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بانک پاسارگاد که بذاری با سود بیست و دو و نیم درصد تقریبا ماهی پنج میلیون.و پونصد. پولت تا سه سال باید بذاری..البته اگه چند ماه بعد نیازت شد میتونی بردارید..سودش هم ماهانه سر همون تاریخی که پول رو خوابوندی برات واریز میشه مقابل برداشت هم هست.

امتیاز وام رو میگی درسته؟ من میخواستم بذارم چون بلد نبودم ترسیدم اگ من امتیاز وامم رو بفروشم و طرف ق ...

شوهرم میگه ن امتیازتو فروختی گردن شما نیست

ببخشید من اصلا سردرنمیارم میشه کامل توضیح بدی ک امتیاز و اینا یعنی چی

ببین پولتو بزار بانک دوماه دستش نزن ولی باحسابت کار کن مثلا ۳۰۰میزاری دوهفته بعد مثلا ی تومن بریز توهمین حسابت یا کمتر بالاخره باهاش کار کن ولی حسابت زیر سیصد نیاد یعنی سیصد بمونه تو حسابت بیشتر بشه کمتر از سیصد نشه

بعد دوماه برو تو بانک ببین امتیازت چقد شده بعد میتونی بفروشیشون.

پولت تو حسابته فقط هرماه امتیازارو بفروش بهتر از سود هست