2777
2789
عنوان

پسر عمم شهید بهشتی قبول میشه 😭

233 بازدید | 14 پست

من چیکار کنم دقیقا مهمونی بعد تایمی هست که دانشگاه ها نتایج کنکور اینا دگه اومده تموم شده مهمونی کوفتم میکنن 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

عزیزم نمی خوای کنکور بدی دوباره 

وای خیلی درس خون بود بچم رتبه فلان شد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره غصه نخور

برام اصلا مهم نیست اتفاقا از پیشرفتشون خوشحالم میشم برام افتخاره فامیلم شهید بهشتی درس می خونه منتها بدم میاد جوری نگاه کنن انگار تو عرضه نداشتی تلاش نکردی 

خب به تو چه اگر قرار باشه برای مردم زندگی کنی به جز مریضی و ناخوشی برات به ارمغان نمیاد ول کن اون یه ...

برای منم مهم نیست اتفاقا تبریک هم بهش میگم

ولی فامیلمون مقایسه میکنن

برای منم مهم نیست اتفاقا تبریک هم بهش میگمولی فامیلمون مقایسه میکنن

من هم همینم پارسال نشد امسال تلاش کردم هم یه رشته بالاتر از فامیلمون میارم هم جای بهتر.گاهی این مقایسه باعث پیشرفت میشه اگر واقعا بخوای آدم بهتری بشی ولی اگر همش بهش توجه کنی و خودت رو دست کم بگیری اون قدر پایین میای که الانت برات آرزو میشه.پس بجنگ 

ولش کن بزار مقایسه کنن. 

همه که مثل هم نیستن پنج تا انگشت دست یکسان نیست بقول مامانم. 

هرکسی مسیر زندگیش متفاوته. 

منم داداشم خیلی از نظر درسی و دانشگاهی اینا از من سَر تره همه میگن داداشت اونطوری تو چرا اینطوری من اصلا محل نمیذارم حسادت هم نمیکنم بهش 

من هم همینم پارسال نشد امسال تلاش کردم هم یه رشته بالاتر از فامیلمون میارم هم جای بهتر.گاهی این مقای ...

من دانشجو هستم آزادم ولی 

سال اول ۷هزار منطقه یک تجربی شدم دیگه کنکور ندادم

ولش کن بزار مقایسه کنن. همه که مثل هم نیستن پنج تا انگشت دست یکسان نیست بقول مامانم. هرکسی مسیر زندگ ...

خب اللن پشیمون نیستی مثل دادشت نیستی ‌؟

خیلی درد ناکه ولی

عالیه رشته خوبی باید آورده باشید

رفتم روانشناسی 

ولی به هر کسی میگم علاقه دارم میگه پزشکی نیاورده دروغ میگه خب پزشکی هم می‌شد فقط تهران نمیشد منم به جز شهر خودم جایی نمیرم 

دقیقا و اینکه فامیلتون چند سال با شما اختلاف سن داره؟

یکسال من ۴۰۳ کنکور دادم پسر عمم هس 

اون ۴۰۴

یکسال من ۴۰۳ کنکور دادم پسر عمم هس اون ۴۰۴

بابا خوبه ولی کاش یه سال پشت میموندی من پارسال تراز کلم ۹۰۰۰ شد رتبم ۷۰۰۰ منطقه دو شد امسال هم آزمون دادم امیدوارم اتفاقای خوبی بیفته.تازه شما دختر هم هستید ترس سربازی هم نداشتید.ولی در کل رشتتون عالیه و مقایسه درست نیست اگر هم دلتون خواست میتونید باز کنکور بدید کلی وقت دارید.و اینکه بهشتی پزشکی تراز کل نزدیک ۱۱۰۰۰ میخواد