2777
2789

الان وسط خونمه یه قابلمه لواشک زردالو نهارخوردم میام مینوبسم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه رو مثلا الو رو بشورخیلی کم آب در حد نصف لیوان اصافه کن بزار برد حرارت بپزه نرم بشه نمک هم بزن .بعد بریز توی یه سبد هسته و پوستش جدا کن توی سینی چرب پهن کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

میوه‌هارو بریز تو قابلمه خیلی کم اب بریز با نمک و یکم نبات برای سردیش اگه ترش دوست داری ابلیمو اینا میتونی بریزی بزار بجوشه تا نرم بشه بعد صافشون کن و پهن تو سینی 

تو سینی پاکت فریزی یا نایلون محافظ بکش

لواشک چی؟؟ هسته میوها رو دربیار با نصف لیوان اب بزار بپزه بعد یه ربع بیست دقیقه بریز تو‌مخلوط کن همشو یکدست که شد دوباره بزار رو گاز ابش که کشیده شد یه سینی رو با اب خیس کن و نایکلکس بنداز توش اینطوری نایلکس میچسپه به سینی بعدم تمام لواشکا رو یکدست پخش کن توش بزار جلوی افتاب و هوای باز دو روزه خشک میشه

هرمیوه ای میخوای رو بزار قابلمه اگه خودش ابداره که هیچ اگرنه یذره اب بریز درشو بزار اب بندازه بپزه

بعدش بزار خنک که شد از صافی رد کن دقیقا مثل رب

نسبت به ذائقه خودت رب انار ، شمر ، نمک هرچی دوس داشتی اضافه کن بزار رو شعله ملایم یکم غلیظ بشه بعدش پهن کن رو نایلون

من تو خونه هم خشک کردم چون بیرون باده گردوخاک میریزه روش

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼