2777
2789

قمم هیجایی برای رفتن نداره مردمشم اصلا با ادم ارتباط نمیگیرن انگار زندانی ان همه کتابخونه اینا هم میری همه جا خلوته فقط حرم شلوغه 

😢😢😢

دو سال قراره قم باشم بگید به جز حرم و جمکران و .. کجاها میرید با هم ارتباط میگیرید

اهای قمیا چیکار میکنید که از تنهایی نمییمرید

گرچه همسایه ها هم همینطوری ان  اگه کسی بمیره ممکنه جسمش پنج سال تو خونش بمونه کسی نمیفهمه  انقدر که از هم بی خبرن 

حالا تو حوصله ات پوکیده قرار نیست از ریشه اهالی قم رو بزنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو حوصله ات پوکیده قرار نیست از ریشه اهالی قم رو بزنی.

ببین 4ساله قمم شاید با سیصد نفر  نفر سعی کردم سر صحبتو باز کنم   ولی نشد    

فقط مسجد رفتم چندتا زن پیر صحبت میکنم  اونم زیاد صحبت نمیکنن بیشتر با همدیگه صحبت میکنن

اندیشه سرا کتابخونه پارک بانواناینجا پارک های بانوانم کسی با کسی ارتباط نمیگیره انگار از زندان ...

اره اینطوری که هست مردمش

ولی محیط باشگاه یکم جا داره که دوست پیدا کنیو با اون این طرفو اون طرف بری 

قم یک شهر مذهبیه ، تفریحی که نیست اومدی دلت گرفته شاکی شدی بعد تاپیک میزنی کل قم و اهالی قم رو میبری زیر سؤال 😐😐😐😐😐

تهران بودی کجاها میرفتی ؟ با همه ی همسایه هاتون در ارتباط بودی 24 ساعته ؟ بخدا تو حیف میشی تو قم ، زیاده دو سال ، سعی کن زودتر برگردی 😐😐😐😐 اینم از مهمون نوازیمون دیگه چی میخوای ؟ 😂😂😂🤣

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

قم یک شهر مذهبیه ، تفریحی که نیست اومدی دلت گرفته شاکی شدی بعد تاپیک میزنی کل قم و اهالی قم رو میبری ...

من عزیزم تهران فقط 20سال بودم اما مردم خیلی اجتماعی تر بودن مثلا یه بار پارک بانوان میرفتم با چهار نفر اشنا میشدم یا هر جای دیگه مثل اندیشه سرا  اره اونجا هم همسایه ها همو نمیشناختن ولی نه تو منطقه های ویلایی .. اپارتمانا اونجوری بود 

قم منطقه های قدیمی مثل بلوار امین و سالاریه و .. هم که هم شویلابیه همه از هم بی خبرن ..البته به کوچه هایی پشت دوره شهر دیدم بافتش قدبمیه شلوغه باصفاتره  کاش خونه ما هم اونجا بود