2777
2789

من کنکور ندادم سئوالارو دانلود کردم دیدم بنظرم اگه کسی صد خودشو نزاره موفق نمیشه

کنکور اصلا مثل قبل نیست

اطلاعات متوسط رو به بالا هم جوابگو نیست برا نتیجه گرفتن

باید عالی باشی

دلتنگ آواز قو🦢
من کنکور ندادم سئوالارو دانلود کردم دیدم بنظرم اگه کسی صد خودشو نزاره موفق نمیشهکنکور اصلا مثل قبل ن ...

آره میگفتن سخت بود خصوصا شیمی امتحانات نهایی هم خیلی سخت بوده خدا به داد بچه ها برسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میگفتن سخت بود خصوصا شیمی امتحانات نهایی هم خیلی سخت بوده خدا به داد بچه ها برسه

اره بنظرم اگه کسی میخاد نتیجه بگیره حداقل باید ۲منبع رو درست و حسابی کار کنه

سال های قبل با تلاش متوسط میشد نتیجه گرفت

من خودم خیلی برا کنکور نخوندم چن سال پیش ولی پیراپزشکی ازاد اوردم اگه کنکورم مثل امسال بود هیچی نمیاوردم

دلتنگ آواز قو🦢

من به عنوان کسی که تجربه دارم حتما باید یه سال کارکنی کلاس ببینی تست بزنی برنامه داشته باشه البته برای سطح خودمو میگم چون من از اول میونه خوبی با تست نداشتم و ضرر کردم پشیمونم میگم ای کاش ده یازده فقط کنکوری میخوندم ولی چه فایده ک دیگه پشیمونی سودی نداره 

ریاضی و شیمی فوق العاده سخت زمین متوسط روبه پایین فیزیک ۵۰ درصد بنظرم میشد زد و زیست مفهومی و ترکیبی که باید حتما کتاب کار کنی زیستارم فول باشی