2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تراز 7700 میشه به پرستاری ازاد خودگردان مرکز استان مثل همدان و کرمانشاه امید داشت؟

بستگی به انتخاب رشته ی حرفه ای داره عزیز

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

دوستان یه سوال ...کسیو دیدین بدون مشاور قبول شده باشه

من کنکوریم امسال و میخوام بدونم مشاور چقد تاثیر داره 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

تجربیم سهمیه۵ درصد..دوازدهم...پشت کنکوری هم نیستم  ریاضی۲۰ زیست۱۹.۷۵ شیمی۱۸.۵ فیزیک۱۹ دینی۱۹.۲۵ فارسی۱۹ زبان۱۹.۲۵ عربی۱۹.۵ هویت۱۸.۵ سلامت ۱۷.۵...معدل یازدهم هم ۱۹.۵۲ ...کنکور دیروز هم زیست۴۴ شیمی۳۰ ریاضی۳۳ زمین۵۶ فیزیک۴۰...میتونم پزشکی اهواز قبول شم؟دندونش رو چطور؟خوزستانی هستم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
با تراز 7700 میشه به پرستاری ازاد خودگردان مرکز استان مثل همدان و کرمانشاه امید داشت؟

با این تراز مگه دولتی قبول نمیشی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تجربیم سهمیه۵ درصد..دوازدهم...پشت کنکوری هم نیستم ریاضی۲۰ زیست۱۹.۷۵ شیمی۱۸.۵ فیزیک۱۹ دینی۱۹.۲۵ فارس ...

فارسی چند شدی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تجربیم سهمیه۵ درصد..دوازدهم...پشت کنکوری هم نیستم ریاضی۲۰ زیست۱۹.۷۵ شیمی۱۸.۵ فیزیک۱۹ دینی۱۹.۲۵ فارس ...

عزیزم اگه تلگرام داری لینک یه چنل بهت بدم اونجا پیام بده خیلی خوب مشاوره میدن رایگان.