2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاهدان

اووووووووو نزدیکین که، ما از خراسان شمالی اومدیم رفتیم چابهار دو روز تقریبا تو راه بودیم، هیچیم نشد کلیم خوش گذشت کلیم تو جاده وایستادیم حتی چنتا روستا رفتیم داخلش، کلیم امنیت داشت، بعد شما تو استان خودتون نمیدونید از کجا برید، همینجوری مستقیم برید😁😁😁

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
اووووووووو نزدیکین که، ما از خراسان شمالی اومدیم رفتیم چابهار دو روز تقریبا تو راه بودیم، هیچیم نشد ...

راهشو بلدیم میگم نارو ترسوندن ک جلوتونو میگیرن و.....😢😢

جاده‌ قدیم یه نیم ساعت دیرتر میرسین،اما روستا داره یه خورده امنیتش بیشتره اما پیچ وخم زیاد ذاره،جاده جدید کفیه زودتر میرسی امنیتش کمتره،ما همیشه ساعت 4،5صبح حرکت میکنیم یه سره میایم ساعتای بک هم‌میرسیم،تحت هیچ شرایطی شب تو جاده نرید،وتوقف زیاد نداشته باشید فقط جاهای که پاسگاه و ایست داره