الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب در صورت جبران حرف های شما، خدا دعام رو قبول میکنه؟چون به وحدانیت خدا قسم خوردم که اگه فلان کار رو ...
خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا! بسم الله الرحمان الرحیم. در توبه و مهربانی و بخشش خدا همیشه برای بنده اش بازه. شخص توبه کننده محبوب خداست. خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره. خدا به بنده هاش نزدیکه و اجابتگر دعاهای ماست. خدا مهربان و دوستدار ماست. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا خالصانه به آغوش رحمتش برگردیم. کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم. اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید. فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم. تاپیکام رو بخونین همشون امیدبخشه و درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خدا و مهربانی امام زمانه این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین. جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی: https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب در صورت جبران حرف های شما، خدا دعام رو قبول میکنه؟چون به وحدانیت خدا قسم خوردم که اگه فلان کار رو ...
چگونه توبه کنیم؟ مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام): اول: پشیمانی بر گذشته. دوم: عزم بر ترک گناه در آینده. سوم: ادا کردن حقوق مردم. چهارم: قضا کردن هر واجبی که فوت شده. از خدا و اهل بیت کمک بگیرین و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته. به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن، اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست. کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
والا اونشُ نمیدونمخودم هم از این معاملهها با خدا کردم، البته زیرش زدم🤕
چگونه توبه کنیم؟ مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام): اول: پشیمانی بر گذشته. دوم: عزم بر ترک گناه در آینده. سوم: ادا کردن حقوق مردم. چهارم: قضا کردن هر واجبی که فوت شده. از خدا و اهل بیت کمک بگیرین و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته. به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن، اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست. کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.
سلام. حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت. راستی ارتباطتون با خدا و امام زمان چطوریه؟ دوست دارین از یاران امام زمان باشین؟
سلام. این وسوسه مال شیطونه به حرفش گوش نکنین. چرا چنین حسی سراغتون میاد؟ با خودتون بگین اگه خدا دوستم نداشت خلقم نمیکرد. دوستم داره منم توبه کردم و خدا منو بخشیده و پذیرفته که به دلم انداخته توبه کنم و به سمتش برگردم!