2777
2789
عنوان

خانما بیایید بگید خرجی چقد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 85 پست
بنظرت بهتره بهش بگم ماهیانه یه مبلغی برام بزنه و هربارم که خرید داشتم بهش بگم بزنه یا یکجا بگیرم بهت ...

کااش میشد تو نی نی سایت وییس داد😂😂😂

عزیزم دیگه با توجه ب شرایطت بسنج ک یک جا بگیری یا ن 

ولی مثلا اگر یکجا پول  گرفتیاا بعد ی جا دوباره پول میخواستی و نداشتی میمونی چی بگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری سره صحبتو باز کردی؟خودتم شاغلی ؟لطفا راهنمایی کن که من چجوری سره حرفو باهاش باز کنم؟بازاریه تو ...

من چون از چند ماه قبل باهاش توی رابطه بودم ازدواجون کامل سنتی نبود یه مقدار راخت تر بودم، دقیق یادم نمیاد چطوری سر صحبت رو باز کردیم اما یادمه چون به توصیه مشاور هم بود دیگه کاملا راحت اون پرسید منم جواب دادم البته اینم بگم همسر من آدم منعطفیه در کل ، شما باتوجه به روحیات همسر خودتون سر صحبت رو باز کنید از مشاورتون هم راهنمایی بگیرید، ولی واقعا توصیه ایی که بهتون کردن توصیه ی خوبی بوده یا حداقل واسه من اینطور بوده

من اونموقع شاغل بودم اما حقوقم خیلی خییلی کم بود ( ۳ سال پیش بود حدودا ۲/۵ میگرفتم)بعدش دیگه از شغلم دراومدم

درآمد همسرتون اگر شهر کوچیک باشید فکز میکنم همین حدوداییه که خودتون گفتید

از کجا بفهمم خسیس نیست ؟

مثلا برو باش کافه و رستوران خرید 

دست بزار رو ی چیزی ببین میخره برات یا مثلا میگه ن فایده نداره و جنسش خوب نیست و فلان 

یا مثلا میری رستوران غذا ها رو ببین قیمتا رم ببین، ببین اون چی سفارش میده؟  ایا با توجه ب علاقش سفارش داده ( مثلا جوجه سفارش داده چون جوجه دوست داره)  یا اینکه مثلا خورشت سفارش داده ک هزینش کمتر شه

دیگه مشخص میشع اینا 

چند وقته باشی؟؟؟ تازه داری اشنا میشی باش؟؟ 

من چون از چند ماه قبل باهاش توی رابطه بودم ازدواجون کامل سنتی نبود یه مقدار راخت تر بودم، دقیق یادم ...

اره درامدش همین حدوداس احتمالا 

اخه میدونی این اتفاقا اصلا منعطف نیست نه فقط درباره مسائل مالی نه ها کلا اینجوریه که خودش دوس داره رئیس باشه و من باید همیشه باهاش آروم باشم اگه باهاش کل کل کنم داغون میشه رابطمون 

توصیه ی خوبی بوده اما بهم نگفت چجوری بیانش کنم و البته قبول دارم مشکل از خودمه که نمیتونم حرفمو بزنم

مثلا برو باش کافه و رستوران خرید دست بزار رو ی چیزی ببین میخره برات یا مثلا میگه ن فایده نداره و جنس ...

اره خیلی تازس خیلی رابطمون تازه تو مرحله ی اشنایی هستیم 

و اینکه مشکل دیکم اینه که همش سره کاره کلا وقته بیرون و کافه اومدن نداره تقریبا 

اره درامدش همین حدوداس احتمالا اخه میدونی این اتفاقا اصلا منعطف نیست نه فقط درباره مسائل مالی نه ها ...

عزیزم حتما درمورد این غیرمنعطف بودنش با مشاورتون صحبت کنید البته بستگی به روحیاتون خودتون هم داره یعنی ممکنه بجای اون شما فرد منعطفی باشید و اینکه یک طرف منعطف باشه لازمه بنظر شخصی من تو رابطه، درباره نحوه بیان مسائل مالی هم از مشاورتون کمک بگیرید

اره خیلی تازس خیلی رابطمون تازه تو مرحله ی اشنایی هستیم و اینکه مشکل دیکم اینه که همش سره کاره کلا و ...

اخر هفته هاا برین

من فک کردم شوهرته میگم بگیر 

ب نظرم وقتی تازس اصلا صبر کن ببین اوکی هستین یا ن 

ادامه دار میشه یا ن بعد ازش بگیر 😶😶

فعلا در همین حد ک برین بیرون خرجی بده اوکیه

دیگه نمیشه تو کارت بکشی ک اون حساب میکنه