2777
2789
عنوان

تغیر دهک یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
برید اعتراض بزنید احتمالا براتون بیشترش کنن اما بدون اعتراض نه

ب کجا اعتراض کنیم زمانبر هست؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه..ایچیزا ربطی به تعداد خونواده نداره فک کنم..به میزان درآمد و دارایی ها مرتبطه فک کنم

آره

ما دهک ۴ یا ۵ بودیم

برادرشوهرم با کد ملی من ماشین خرید

بلافاصله ، یعنی بلافاصله ها دهک مارو کردن ۸ _ نذاشتن شب بشه صبح ، سریع تغییر دادن

تو بدبختی مردم سرعت عمل شون خیلی بالاست

اون وقت من طی همون یکی دو روزه رفتم وکالت دادم که ماشین فروخته شده و هیچ ماشینی به نام کد ملی من نیست

الان یک سال و نیم میگذره ، اما همچنان تو دارایی های سایت یارانه ، ماشین به نام من هست

این جور مواقع کورن ، نمیبینن که

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

دهک 9 یارانه میگره من خودم دهک 9هستم

نه عزیزم تاالان هزارتومن بحساب ما واریز نشده رفتیم کافینت استعلام گرفت گفت ب شما تعلق نمیگیره بدلیل دهک بالا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آرهما دهک ۴ یا ۵ بودیمبرادرشوهرم با کد ملی من ماشین خریدبلافاصله ، یعنی بلافاصله ها دهک مارو کردن ۸ ...

عزیزم از کجا فهمیدی دهکتونو تغیر دادن کجا باید بریم 

ما ن خونه داریم ن ماشین دهکمون رو زدن ۸ 

اعتراضم کردیم فایده نداشت

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ما ن خونه داریم ن ماشین دهکمون رو زدن ۸ اعتراضم کردیم فایده نداشت

شاید درامد بالاس عزیزم

لینک نمی تونم بذارمبالای عکس لینک هست

ممنونم

شاید درامد بالاس عزیزم

نه والا هیچی نداریم شوهرم کارگره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم