2777
2789

اگه ۶ماهه باردار باشید تو این مدت مادرتون یه سر بهتون نزنه،شما باشین ناراحت نمیشین

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

اره

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داشتم بیان بهم سر بزنن اما چون از کار زوری بدم میاد و دوست دارم خودشون بخوان بیان هیچوقت بهشون نگفتم .

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
دوست داشتم بیان بهم سر بزنن اما چون از کار زوری بدم میاد و دوست دارم خودشون بخوان بیان هیچوقت بهشون ...

من تواین مدت گفتم ولش کن ب روش نیارم ولی یهو لبریز شدم و گفتم دیگه اومدنت هم برام فایده ای نداره 

چرا نیومده؟؟؟ راهش دوره یا؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من تواین مدت گفتم ولش کن ب روش نیارم ولی یهو لبریز شدم و گفتم دیگه اومدنت هم برام فایده ای نداره

حق داری ادم دلش،میخواد مادرش تو تمام لحظات حساس کنارش باشه.

ببین تو الان هورموناتم ب هم ریختست حساس تر شدی

یکم نفس عمیق بکش و سعی کن خودتو اروم کنی 

اونم مادره قطعا اگر شرایطش رو داشته باشه میاد

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چرا اینجوریه؟

اصن گفتم تو‌چجور مادری هستی تواین مدت نگفتی ب بچم یه سر بزنم مگه میشه مگه یه مادر خودش نباید بدونه ک یه سری کارا وظیفه ی مادریشه

اسی من سر بارداری اولم همین بود میومذن عین مهمون میخوردن با شکم حامله غذا میپختم میرفتن 

سر دومی دیدم بازم همونه زنگ زدم قاطی کردم گفتم ی بار شد بگی چی هوس کردی بپزی یا بیای کمکم کنی گفت تو عجولی صب کن میام خونه تکونی بعد تابستونو انجام میدم 😐😐

کاربری دومه 😐😐🤐
نه نهایت ۴۰دیقه راهه،میکه نیومدم تو راحت باشی سختت نباشه ؛همین قدر مسخره!!!

وا🥴🥴😑😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه نهایت ۴۰دیقه راهه،میکه نیومدم تو راحت باشی سختت نباشه ؛همین قدر مسخره!!!

بهش گفتی دیگه نیا چی گفت؟؟