2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی کی داده

36 بازدید | 4 پست

سلام.من دیشب ساعت ۹ پریود شدم احتمالا فردا صبح برم ازمایش هورمونی

پرولاکتین جزوش نیست

یه سوال داشتم میگن نباید استرس داشته باشید دست خودم نیست استرس اضطراب دارم الانم از نتیجه میترسم چون ازمایش دیگه هم هست.اصلا اون جمله استرس نداشته باشید استرسمو بیشتر میکنه.

میخوام بدونم اگر استرس داشته باشیم نتیجه خیر طبیعی میشه تا چه حد بالا پایین میشه کسی مثل من بوده ازمایش هورمونی بده؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من ماه قبل آزمایش دادم اصلا استرس نداره، تعجب کردم اصلا چرا باید استرس داشته باشی، فقط یه بار خون می ...

عزیزم من تو سینه م دردایی دارم دکتر هم برام سونو و مامو نوشته هم ازمایش هورمونی هم گفتم چکاپ بنویسه یه مقدار فکرم درگیر اون هست. میخواستم چکاپ رو زودتر برم زودتر پریود شدم. چون یکسالی هست اصلا هیچ ازمایشی ندادم کلا وسواس فکری هم دارم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا استرس نداشته باش مطمئنا چیز مهمی نیست ❤️

ممنون گفتم ک دست من نیست