2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو 17 18 ازدواج میکنن

2480 بازدید | 168 پست

حتی زودتر 

من 18 اصلا نمیتونم تصور کنم الان با کسی ازدواج کنم کلی هدف دارم باید به اونا برسم 😕

بعد هنوز خیلی بچم هر کی منو ببینه میگه 15 16😑

حالا لذتی چیزی از زندگی نمی بریم که بگیم بخاطر اونه ولی خیلی زود نیست؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

منم دقیقااا

اصلا نمیتونم درکشون کنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خیلیام به شرایط زندگیشون بستگی داره قضاوت نکنیم

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی کار کن و پول جمع کن

که ازدواج کنی و بچه بیاد دستت بند میشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

دنبال هدفات باش هرکسی هدفی داره مگه اونا به هدفهای تو کاری دارن؟واقعا آدم هدفمندی هستی؟چون معمولا آدمای هدفمند سرشون تو لاک خودشونه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

چرا خیلی زوده مخصوصا این دوره که بچه ها کلا تو فضای دیگه ای بزرگ شدن و خیلی با مسولیت سنگین  زندگی اشنا نیستن ، اصلا نباید بچه رو زود زن داد یا شوهر داد،من خودم زود ازدواج کردم اصلا خوب نیست

دست آدم بره جیب خودش شوهر میخواد چکار؟

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خب دوس دارن 

مگ هدف نداری به اونا برس چیکار بقیه داری

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘