2777
2789

اول بگو چاقی یا لاغر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تجربه ای ندارم ولی دعات میکنم استرس نداشته باش خدا پشت و پناهته منو دعا کن باردار بشم زندگیم نابوده

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

استرس نداشته باش هیچ درد زایمان نمی‌کشی این خودش مزیته بدن خصوصی ات‌تغییر نمیکنه سرويس رفتن و برگشتنت راحتر از طبيعي هاست فقط تا چند روز کمکی میخوای برای نشستن و پا شدن حتما باید توالت فرنگی استفاده کنی شیر نداری تا سه روز شیر خشک داشته باش قند بچه نیفته پمپ درد بگیر 

استرس نداشته باشمن خیلی ترسو بودم واسه همین سز اختیاری شدم و واقعا راضی بودمبعد عمل هر ۴ساعت شیاف می ...

امپول بیحسیش دردش چقد بود؟ سوزنش اندازه ازمایش درد داره؟🥲 اول بارداریمه هرثانیه استرس ولم نمیکنه

امپول بیحسیش دردش چقد بود؟ سوزنش اندازه ازمایش درد داره؟🥲 اول بارداریمه هرثانیه استرس ولم نمیکنه

بیهوش شدم.مثه یه خواب عمیق خیلی کیف میده بیهوشی

چون ترسو بودم🤣 سوند هم نذاشتم برام بزنن

البته ۲هفته پیش بارداری خارج رحم داشتم و دوباره مجبور شدن همون جای سزارین رو باز کنن کامل و این بار سوند وصل کردن ک اصلا درد نداشت

بیهوش شدم.مثه یه خواب عمیق خیلی کیف میده بیهوشیچون ترسو بودم🤣 سوند هم نذاشتم برام بزننالبته ۲هفته پ ...

وای منم خیلییی از سوند میترسم😂از زایمان طبیعی که فراری ام چون از سونو واژینال ترسیدم نذاشتم انجام بدن چه برسه زایمان طبیعی...

سزارین هم از بیحسی میترسم، سر ازمایش دادن هام اینقدر گریه میکنم چه برسه به امپول زدن توی کمر😭

بیهوشی ام میترسم بهوش نیام یا خونریزی کنم بمیرم😂..خدایا هیچ راهی ندارم😭😭

عزیزم شما تهرانی؟ اگه تهرانی میشه بگی کدوم بیمارستان بودی که بیهوشت کردن؟

مرسی عزیزم پس فک کنم پوست هم بیحس میکنن که سرسوزن هم متوجه نشیم اره؟

نه گلم چون سوزنش به باریکی مو اصلا نمیفهمی نترس کلا سزارین اصلا چیزی نمیفهمی منم خیلی خیلی میترسیدم ولی دیدم همش بیخودی ترسیدم فقط میتونی پمپ درد بگیری که بعد عمل هیچ دردی حس نکنی شیاف دیفلوفناک هم ببر که دیدی جای عملت میخواد درد کنه استفاده کنی ولی پمپ درد خیلی بهتر