2777
2789
عنوان

بیان بهم دستور لاغری بدین

35 بازدید | 6 پست

دوماه پیاده روی میرم وعده غذایم کم کردم ولی اصلا تغییر نکردم،   میخوام واقعا کم کنم  آخر هفته هم عمل بینی دارم 

لطفا دریغ نکنین، میخوام ب بدنم  شوک  بدم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وعده غذایی کم کردن باید اصولی باشه. مثلا بیشتر پروتئین مصرف کنید .ریزه خواری تا جای ممکن حذف شه. مصرف قند به شدت محدود شه. چون بدن بعد اینکه قند در دسترسش نباشه نیره تو فاز چربی سوزی. پیاده روی اگه میرید سرعتی باشه. در کنار رژیم ورزش باشه که بدنتان شل نشه. مهم تر از وزن سایزه چون مثلا ۲۰۰ گرم چربی حجم قابل توجهی داره نسبت به عضله مهم اینه که چربی آب شه. سعی کنید از ۹ شب تا ۹ صبح مثلا فست باشید تا بدن وارد فاز چربی سوزی بشه.مدام در حال رژیم نباشید بعضا وعده آزاد بذارید مثلا تو یک هفته دو وعده یکی ناهار یکی شام که بدن عادت نکنه. مصرف چربی هم کامل قطع نشه مثلا در ۲۴ ساعت ۱ قاشق روغن استفاده بشه حتما.

درکنار کم کردن مقدار غذا و حذف ناهار و حذف ریزه خواری مهمترینش زیاد جویدن غذاست و یبوست نداشته باشی

هر روز ناشتا برو حموم ولی معده کاملا خالی هم نباشه مثلا سه  دونه خرما یا یه تیکه اندازه کف دست نون بخور یا یدونه سیب پوست کنده

اگه دارو میخوای داروی لاغری که باعث کاهش اشتها میشه هست تاپیکمو بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن