2777
2789
عنوان

بخاطر عشق ابدی با شوهرم بحثم شد

189 بازدید | 8 پست

حرصمممم میگیرهههههههههههه

خودش بخاطر کوچیک ترین قضاوت کردن من نسبت به دوستاش یا حتی فامیلای دور مثل عروس عمش چنان گاردی می‌گرفت اون روز عروس عمش داشت می‌گفت می‌گفت از ما که گذشت ببینیم شما چیکار میکنین گفتم چطور؟ گفت ما که قطع امید کردیم منظورش بچه دار شدن بود چون ۱۲ ساله ازدواج کردن منم یه روز توی اینستا میچرخیدم گفتم عشقم اینجارو ببین عروس عمت پیج پرورشگاه بهزیستی و اینا فالو کرده آخی چقدر دلم سوخت من اینجوری گفتم

داد فریاد داشت منو جر می‌داد خانووووم که تو غلط میکنی اونو قضاوت میکنی اون خانوم شاید اصلا از اینکه ما قطع امید کردیم منظور دیگه ای داشت خلاصه کار نداریم 

دیشب موقع دیدن عشق ابدی من از نگاه دفاع کردم امروز شوهرم گفت خیلی کار اشتباهیه طرفداری از کس دیگه چون ممکنه کسی که طرفداریشو میکنی بعد ها یک شخصیتی بهت نشون بده که بگی چه اشتباهی کردم

چجوری من طرفداری کنم اشتباهه

این منو بخاطر فامیلاش جر میده مشکلی نداره؟

گفتم عزیزم هرکاری واسه خودت نمی‌پسندید واسه دیگران هم نباید بپسندی و یه جورایی قهر رفت

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منیکه نمیدونم اسم عروس عمه شوهرم کیه تاحالا ندیدمش🤕 این عشق ابدیم والا انگار برنامخ خوبی نیست نگاه نکنید

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
عروس عمه به کسی وقتی مشکل داره دنبال کردن و قضاوت ممنوع چون کارما وجود داره

قضاوت نکردم من از کجا باید میدونستم حرفی بود که خودش زد و من به شوهرم انتقال دادم ولی جوری رفتار کرد انگار من دارم بهش تهمت میزنم اونجوری دفاع جانانه کرد ازش واسه همین هیچ حرفی دیگه درمورد قضاوت کردن و دفاع کردن ازش قبول نمیکنم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕