sasariiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1541 عنوان کسی که اینجوری بگه چیه 50 بازدید | 7 پست خواستگارم میگه نمیشد بری کارمتد بانک شی ؟ خقوق و مزایاشون بیشتره درصورتی که گفته بود چشم نداره رو درامد منبعد که من گفتم درامدم کفاف خودمو میده گفت حالا اشکال نداره یه شغل دوم میزنید انسالله بزنه رو حقوق همه بانکیا 1404/04/28 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sasariiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1541 گداااااا بیصفت پرررو یعنی رد فلگه؟اخه انگار داشت شوخی میکردنمیدونم
yakamu_turk عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 5453 یعنی رد فلگه؟اخه انگار داشت شوخی میکردنمیدونم اره چرا شوخی باشه خجالت نمبکشه اول کاری چش به درآمد و کار تو داره؟؟من خودمم شاغلم اما رن اصلا وظیفه ای در قبال تامینمخارج زندگی نداره با پررویی گفته حالا کار دوم ابن آخرش میشه از این مردای که هیچ خرجی بهت نمیدن خودت باید کار کنی
sasariiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1541 اره چرا شوخی باشه خجالت نمبکشه اول کاری چش به درآمد و کار تو داره؟؟من خودمم شاغلم اما رن اصلا وظیفه ... اخه بهش که گفته بودم باید به من خرجی بده گفت همه حقوقم اختصاص به خانواده داره و این حرفا