2777
2789
عنوان

خانمایی که متاهلین رابطه چقد مهمه

400 بازدید | 25 پست

دیروز یه پستی دیدم میگفت قبل ازدواج باید از همه لحاظ طرفتو بشناسی و نقاط بدن و...چون ممکنه بعدا راضی نباشی

آخه تو فرهنگ کشور خودمون ک نمیشه قبل ازدواج رابطه داشت نظرتون چیه؟ چقد مهمه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخش زیادی از زندگی رو رابطه تشکیل میده و مهمه 

دوران دوستی یا اشنایی رابطه هم نشه 

پرسیدن که میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۷۰درصد مهمه برامن

چون کل زندگی زناشویی رو این داستانه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بنظرم هشتاد درصد تا نود درصد مهمه

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بنظرم 90 درصد زندگی مشترک  قبل بچه دار شدن همینه بعد بچه بخاطر مشغله بچه 70 درصد 

خیلی مهمه مزاج گرم و سرد 

نمیشه راحت این قضیه رو اینجا باز کرد اما صحبت کردن دربارش قبل ازدواج خیلی خوبه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
برای من مهمه .. ولی قبل ازدواج که نمیشه شناخت ، بعدشم باید بسوزی و بسازی ..

اگه خواستگار سنتی بود حتما باید تو جلسه اشنایی درمورد این قضیه صحبت کنید و برید پیش مشاور

اگه دوست باشید که متوجه میشید

اصلا این داستان و سرسری نگیرید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیشه رابطه داشت ولی میشه در مورد بعضی چیزها سوال کرد مثلاً گرم یا سرد بودن مزاج که صددرصد تو زندگی متاهلی مهمه من خودم خیلی راحت این سوال رو از شوهرم پرسیدم الان هم خیلی رضایت دارم این نظر شخصی خودم بود