2777
2789

چرا بعضیا ک بابای خوب دارن شوهر خوب هم گیرشون میاد 

یا میبینی داداش خوب دارن بازم شوهر خوب 

یا کلا هرکی ک دیدم داداش و پدر خامی داشته همسرش هم مرد خوبی بوده 

انشالله که تو زندگی هر دختری مرد خوبی  بیاد ولی موندم چرا اکثر دخترایی ک بی کس و کارن تنهان تو زندگی کلی ضربه خوردن واسه ازدوج اشون هم  اصلا موفق نمیشن ی ادم شیاد یا بیخود گیرشون میاد هم خودمو میگم هم خیلیا مثل خودمو دیدم ک اینجوری بودن 

مگه زندگی شبیه این رمانا نبود ک بعد اون همه سختی و رنجی ک کشیدی ی مرد خوب وارد زندگیشت میشه همه رو میشوره میبره 

یعنی همش کشک بود؟

هرکی بدبخت باشه قراره بدبخت ترهم بشه؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

عزیزم زندگی پاداش شایستگی سرش نمیشه 

بعد از هر سختی هم ممکنه بازم سختی باشه نه اسانی

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی پاداش شایستگی سرش نمیشه بعد از هر سختی هم ممکنه بازم سختی باشه نه اسانی

چه ناعادلانه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

واسه من بد از بدتر شد واقعا با حرفت موافقم که هرکی پدر خوب داشته شوهر خوبم داره انگاری یه چرخه اس

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چون کسایی که خانواده خوب ندارن متاسفانه توانتخاب همسر یا پارتنر عجله بیشتری میکنن و معیار های غلطی دارن 

احساسی به ماجرا نگاه نکن منطقی نگاه کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آره عزیزم همش کشک بود، زندگی فقط با تلاش بدست میاد، این که به جایی نرسیدی از همین الان تلاش کن برس و ...

قشنگمم چندساله مستقلم ولی هیچی ب هیچی من از۱۷و۱۸سالگی رو پای خودم وایستادم  تنها. و تنها با هرگرگی تو این مملکت سروکله زدم ولی تهش بازم از خیلیا عقبم

واسه من بد از بدتر شد واقعا با حرفت موافقم که هرکی پدر خوب داشته شوهر خوبم داره انگاری یه چرخه اس

دقیقا منم خواستم همینو بگم تو خوب منظورمو رسوندی 

چون کسایی که خانواده خوب ندارن متاسفانه توانتخاب همسر یا پارتنر عجله بیشتری میکنن و معیار های غلطی د ...

اینم درسته 

ولی وقتی ادم درست تو زندگیشون هم نمیاد انتخابشوون تنهایی 

و این خیلی غم انگیزه ک از بدو تولدت تا اخر تنها باشی

آره همینه کسی که حامی و خانواده خوبی داشته باشه حتی ازدواج و شوهر خوبه هم می‌کنه . از همه جا براش خوبی میباره 😂😂

کسی هم که از اول بدبختی کشیده تا آخر هم همینه . حتی خونه شوهر هم رنگ خوشی رو نمی‌بینه😢

آدمای خوب و معقول هیچوقت نمیرن با خانواده بد و از هم پاشیده ازدواج کنن . و میرن سراغ آدمایی مثل خودشون  و حسابی و همینه که اینجور میشه  . در واقع کسی به خود دختر اهمیت نمیده که شاید خانواده خوبی نداشته باشه اما خودش خوب باشه متأسفانه اینطور فکر نمی‌کنن

و اینکه گفتی همش تو رمانا و فیلماست . تو واقعی اونی که از اول خوشبخت بود خوشبخت میمونه اونی هم که بدبخت بود زندگی جالبی براش پیش نمیاد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم