2777
2789

شوهرم ازم20سال بزرگه پلیسه حس میکنم به خاطر دارایی بابام باهام ازدواج کرده.دوساله ازدواج کردیم یه دختر7ماهه دارم.ازهمون اول بیشتروقتاباهم بحث میکردیم قهرمیکرد حتی ماه هاخونه نمیومد کلی التماسش میکردم جواب زنک وپیامامونمیداد.وقتی هم میومدحرصمودرمیاوردمنم زورم نمیرسیدبعضی وقتاصورتشوچنگ میزدم اونم خودش میگفت عکس وفیلم میگیرم برای مدرک..به من میگفت حق نداری باخانوادت درارتباط باشی و بهشون زنگ بزنی،نمیذاشت تنهاجایی برم،تازگیادست روم بلندمیکرد،محبت وتوجه نمیکرد،آخرین دعوامون وقتی خواب بود من به مامانم زنگ زدم سرم دادزد گفت چرا زنگ زدی طلاهاموگرفت گوشیموگرفت. تودعواهای قبلی به شوهرخالم،خالم، بابام،عموم زنگ میزد که بیاین.منم ایندفعه به بابام زنگ زدم اونا باهم دعواکردن.یک ماهه اصلاخونخ نیومده.عموم مهریه ونفقه وجهاز گذاشته اجرا.بابام طبقه پایین خونشونو داد من بادخترم زندگی کنم توخونه خودمون خیلی سخت میگذشت اینجام سخته.مدام گریه میکنم،نمیتونم سرپابشم،افسرده شدم،دلتنگ میشم،نفس کشیدن برام سخت شده،قلبم داره ازجاش کنده میشه.حتی یه زنگ وپیام نداده.بابام دیشب میگه خرجتونو من میدم،پوشک بچه من میخرم مفتی خونه دادم بهت غذاتو من میدم دلم خیلی شکست شاغلم نیستم میترسم برم خونه جون شکایتم کردم بااون مدارکی که داره دخترمو ازم بگیره.به خواهرش چندبارزنگ زدم واسطه بشه برای آشتی جواب نداد.منو نسبت به خونوادش بدبین کرده.بنظرتون به مامانش زنگ بزنم؟ چی بگم؟ من حتی پول دکتردخترمم ندارم

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله منکه کامل نخوندم از همون سطر اول متوجه شدم تاپیک فیکه 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بچه اتو بذار مهد برو سر کار قوی باش میخواس منت کشی کنی برگردی فکر کردی همه چیز عالی میشه تا قوی نشی چیزی درست نمیشه

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
بقرآن قسم فیک نیس

خیلی هم عقلانی نیست. رو چه حسابی بابات تو رو داده به کسی که ۲۰ سال ازت بزرگتره؟ اونم که ازت بدش میاد و تو عاشقشی!!! خیلی شبیه رمان هاست!

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابچه چجوری برم سرکاردوستش دارم

بخشید .... ت همچنین دوست داشتنی 

دختر دوستش نداری بهش وابسته ایی ن دل بسته 

اون ن شوهری مناسبی برای توهه ن پدر خوبی برای بچش 

مگ میشه آدم یماه بچش نیاد ببینه 

یارو روانی من قبلا در جریان تاپیگات بودم 

داری خودت با دوست داشتن گول میزنی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

والله منکه کامل نخوندم از همون سطر اول متوجه شدم تاپیک فیکه

چقد بدم میاد یه عده دست به قلم نشستن فیک پیدا کنن

این بدبخت کجاش فیک بود

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

چقد بدم میاد یه عده دست به قلم نشستن فیک پیدا کنناین بدبخت کجاش فیک بود

چقدر بدم میاد یک عده زود باورن و تا هر چیز و میبینن و میخونن باور میکنن و باهاش منفعل میشن!!!

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕