2777
2789

همشون لول پایین و بی کلاس و سطح فرهنگشون پایینه

هیچ کاری جز غیبت و فضولی کردن ندارن 

ولی برعکس فامیلای بابام همشون باکلاس و سرشون توی کار خودشونه حتی صجبت کردنشون زمین تا اسمون فرق داره

بعد مامانم توقع داره من بشینم مثل خودش صبح تا شب غیبت این و اونو کنم 

وقتی هم. میگم مامان ولم کن عصبی میشه

همچنان معتقده فاملای خودش و خودش بهترینن و بقیه دشمنن

اه خسته شدم دیگ

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

وقتی اینجور گفت. بگو مار دارم. شما خبرا رو بهم برسون. وقتی شروع کرد غیبت کردن. خودتو مشغول کار نشون بده بی خیال میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وقتی اینجور گفت. بگو مار دارم. شما خبرا رو بهم برسون. وقتی شروع کرد غیبت کردن. خودتو مشغول کار نشون ...

بیخیال نمیشه! همچنلن از صبح تا شب میشینه غیبت میکنه 

منم حوصله حرفای چرت و پرت و مزخرفشو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال نمیشه! همچنلن از صبح تا شب میشینه غیبت میکنه منم حوصله حرفای چرت و پرت و مزخرفشو ندارم

انقدر کارتو تکرار کن تا دیگه نگه  . وقتی ببینه گوشت پیشش نیست بی خیال میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اوه درکت میکنم چقدر این دو مورد باهم اختلاف سطح دارن.

من اینطور مواقع هر چی طرف میگه با آرامش و سوالی طور میگم خب که چی؟ خب به من چه؟ الان چکار کنم؟

طرف می‌فهمه داره چرت و پرت میگه دیگه ساکت میشه

دقیقا مث مادر احمق منوقتیم بش میگی ب من چ خب ک چی میزنه سلیطه گری

دقیقا مادر منم 

شروع میکنه نفرین کردن

زنیکه کل عمرش غقط غیبت کردن بلده

اوه درکت میکنم چقدر این دو مورد باهم اختلاف سطح دارن.من اینطور مواقع هر چی طرف میگه با آرامش و سوالی ...

من راهو امتحان کردم

یهو مامانم میگه همه دختر دارن منم دختر دارم دو کلام نمیشه باهاش حرف زد