2777
2789

بنظرم باید همیشه پس انداز مخفی داشت

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر عزیزم ،همیشه پس انداز داشته باش 

اتفاقا مردا  خیلی خوششون میاد زنشون  واسه خودش یه پس اندازی داشته باشه که موقع لزوم بیاد بگه ،بیا عزیزم اینم من قایم داشتم  کلی لذت می‌برن 

در ثانی میگن روز مبادا  خدای نکرده  حتما مشکلات نیست که 

خرید ملک ،خرید ماشین ، بازسازی منزل ،  مهاجرت و خیلی چیزای قشنگ دیگه 

خب اونوقت خودشم نمیخره میگه داری دیگ

بنظرم اگر میخوای جنبه ی پس انداز و سرمایه گذاریش  رو در نظر بگیری  طلای زینتی نخر 

طلای آب شده ،سکه  با طلای   دست دوم  یا شکسته بخر 

اگر دوست داری استفاده کنی  نگو طلاس  بگو طلا هندیه 

یا نقره س با  آبکاری طلا 

بنظرم اگر میخوای جنبه ی پس انداز و سرمایه گذاریش رو در نظر بگیری طلای زینتی نخر طلای آب شده ،سکه ...

اون زرنگه فوری بررسی میکنه میبینه طلاس 

چیزی نمیگه ها 

ولی اونوقت خودشم نمیخره میگه داری دیگه 

اون زرنگه فوری بررسی میکنه میبینه طلاس چیزی نمیگه ها ولی اونوقت خودشم نمیخره میگه داری دیگه

پس طلای زینتی نخر  یا خریدی استفاده نکن 

یه گوشه تو کمدت قایمش کن  یا بده دست یکی از اعضای خانواده ت( بهش اعتماد داری ) برات نگه دارن