2777
2789
عنوان

ازدواج بدون اجازه پدر

191 بازدید | 27 پست

ما س ساله باهم دوستیم الان میخایم ازدواج کنیم نمیزارن خودمم ب سن قانونی رسیدم هرچی حرف زدیم با خانواده ها منطقی میگن ن ک ن  الان خانواده من حبسم کردن تو خونه ک نرم بیزون بیینمش اصلا نمیزارن تنها برم تا دم در 

پارتنرم میگه وقتی راضی نمیشن با زبون خوش هر دو خانواده اینجوزی هم دارن اذیتتت میکننن بیا باهم بریم خونه میگیرم سریع هم عقد می‌کنیم قید همه چیو بزنیم بریم 

میگه دوروز باهم باشیم سریع راضی میشن عقدمون میکننن ولی اونجوری هم لج لج بازی میشه بعدش میدونم 

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا خسته شدم بریدم دیگه 

چند سالته

ی جا شنیدم دختر بالا ۲۵ سال میتونن بدون رضایت پدر ازدواج کنن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف پدر مادرت رو گوش کن 

من تجربه دارم که میگم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چند سالتهی جا شنیدم دختر بالا ۲۵ سال میتونن بدون رضایت پدر ازدواج کنن

۲۰سالمه  ولی تویی گوگل سرچ کردم نوشته اصلا نمیشه حتی اگه دختر ۴۰سالش باشه 

من فقط میدونم بزرگترا بیخودی مخالفت نمیکنن .اونم چند تا بزرگتر باهم .حتما صلاح نیست ازدواج کنید .به ...

خانواده‌مون باهم مشکل دارن ماهم باید پاسوز اونا بشیم اخه 

۲۰سالمه ولی تویی گوگل سرچ کردم نوشته اصلا نمیشه حتی اگه دختر ۴۰سالش باشه

باید بری دادگاه و مراحل قانونیش رو طی کنی

ولی نکن

تو سنی نداری

احتمال اشتباه کردن تو این سن خیلی بالاست . دور از جون ولی ی وقت کاری میکنی که تا اخر عمر نمیتونی جبرانش کنی

همچین کاری نکنیاصبر کن شاید پدر و مادرت چیزی میدونن که مخالفت میکننکاری که پارتنرت پیشنهاد داده خیلی ...

اونا هیچی نمیدوننن فقط خانواده ها باهن مشکل دارن نمیخان ما باهن ازدواج کنیم وگرنه خیلییی زودتر از اینا الان سر خونه زندگی خودمون بودیم