2777
2789
عنوان

پیراپزشکی ها

105 بازدید | 9 پست

سلام دوستان .لطفا اگر کسی از شما خودش و یا دوستانی و ... در حیطه این شغل ها هستن میشه لطفا از مزایا و معایب و ... بگه و اگر خودش بخواد یکی از اینها رو به بقیه پیشنهاد بده کدومش هست از لحاظ در آمد و آسایش کاری و ...

( و لطفا کسی پیام های بقیه رو ریپلی نکنه که باعث دلخوری نشه فقط هر کس نظر شخصی خودش رو بگه)

اگر کسی از شما هم دوستانی بو در سایت میشناسه که توی این شغل ها هستن ممنون میشم منشن کنید.

عزیزم اگه دنبال آسایش هستی کلا قید رشته های درمان رو بزن😐

بهترین پیراپزشکی فیزیوتراپیه

بعد بینایی سنجی و گفتار درمانی و شنوایی سنجی

بعدش میشه پرستاری مامایی اتاق عمل رادیولوژی هوشبری و آزمایشگاه 

بین این ۶ تا، پرستاری بیشترین بازار کار و داره ولی بنظرم از همه سخت تره، یه قانون تعرفه اومده ک ظاهرا حقوق پرستاری باید بیشتر باشه ولی خب دقیق نمیدونم از خودشون باید بپرسی

اتاق عمل و هوشبری فکر می‌کنم تا حدودی مثل هم باشن

رادیوتراپی هم هست، ولی پیشنهاد نمیکنم بنظرم کارش خیلی روحیه بالا می‌خواد 

عزیزم اگه دنبال آسایش هستی کلا قید رشته های درمان رو بزن😐بهترین پیراپزشکی فیزیوتراپیهبعد بینایی سنج ...

بله حرف شما درست ولی الان دیگه اومدیم تجربی و مجبوریم یکی از اینها رو انتخاب کنیم چاره ای نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراضات پرستارا و کادردرمان همیشه بخاطر نپرداختن حق و حقوق هست و خیلی ظلم درحق ما میشه 

شبکاری برای زن سمه پیرت میکنه 

خیلیا دارن انصراف میدن بخاطر عدم پرداخت حق

و کسی زیربار نمیره واقعا روحیه ها داغونه از دست این مملکت همیشه پرتوقع موقع کرونا کادردرمان ایستادگی کرد ولی جواب محبتا ندادن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اعتراضات پرستارا و کادردرمان همیشه بخاطر نپرداختن حق و حقوق هست و خیلی ظلم درحق ما میشه شبکاری برای ...

دقیقا. خودمم بخاطر همین میخوام چیزی باشه که مهاجرت راحت باشه

چون اینجا اصلا خوب نیست برای خصوصا این شغلا و همیشه بی عدالتی و نابرابری علوم پزشکی هست

سلام عزیزم من اتاق عمل خوندم

اگه میتونی و سرمایشو داری یا میتونی برای مرکز های توان بخشی کار کنی فیزیوتراپی و کار درمانی و پیشنهاد میدم 

اگه علاقه نداشتی یا ترازت نخورد میتونی به اتاق عمل،هوشبری و پرستاری فکر کنی

اگه شهرتون کوچیکه و جای پیشرفتش پایین ممکن جذب نیروی اتاق عمل و هوشبریش پایین  باشه برای همین توی شهرای کوچیک پرستاری بهتره

از نظر سختی خب پرستار هم فشار کار خودش هست هم سختی تعامل با مریض و همراه و شیفت شبایی که به اندازه صبح بار کاری داره

هوشبری هم گاها استرس کاریش بالاس

اتاق عملم برای یسری عملا ممکن خیلی سرپا باشی

ولی خب اتاق عمل و هوشبری اصولا شیفت شبای سبک داره و ممکن آف باشه حتی

این سه تا رشته اصولا حقوق دریافتیشون توی یه بیمارستان دولتی یکسانه

مگه اینکه یه شرایط ویژه ای داشته باشی مثلا توی رشته اتاق عمل اگه اد شخصی یه جراح بشید و با اون کار کنید حقوقتون خیلی بیشتر از حد میانگین میشه ولی این اد شدن خیلی سخته و ممکن همه بهش نرسن 

سلام عزیزم من اتاق عمل خوندماگه میتونی و سرمایشو داری یا میتونی برای مرکز های توان بخشی کار کنی فیزی ...

سلام ممنونم ، ولی هدف اصلیم مهاجرت هست هر جوری شده می خوام برم و خیلی برام مهمه رشتم جوری باشه که بین اینا برای مهاجرت از همه بهتر باشه.

اتاق عمل کارش رو دوست ندارم . 

سلام ممنونم ، ولی هدف اصلیم مهاجرت هست هر جوری شده می خوام برم و خیلی برام مهمه رشتم جوری باشه که بی ...

خواهش میکنم

گفته بودی درمورد پیراپزشکی ها توضیح بده هرکسی اطلاعات داره دیگه نگفته بودی هر کدومو دوست داری یا نه!!!!!