2777
2789
عنوان

پیراپزشکی ها

75 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه لطفا اگر شما و یا اطرافیانتون در حیطه این رشته ها هستن از مزایا و معایب و تجربیاتی که توی این مسیر راجب شغلتون بدست آوردید بگید

و اگر بخوابن به یک نفر از این رشته ها پیشنهاد کنید کدوم رو میگید؟ (کدومش بهتره درآمد و اسایش شغلی و ...) 

(لطفا هر کسی نظر خودش رو بگه و پیامای دوستان رو ریپلای نکنید که باعث دلخوری و ‌... نشه )

اگر کسی رو هم می‌شناسید که داخل سایت توی همین شغل ها هست ممنون میشم شما منشن کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا بگید چرا ؟

واقعا مزخرفه اینکه پولت رو نمیدن یا خیلی کمتر از اون چیزی که کار می‌کنی میدن و بعد چند سال کار و سابقه میبینی هیچ احترامی نداری و به راحتی برات تعیین تکلیف میکنن 

کار اون کاری خوبه که روزای تعطیل تعطیل باشی شبا هم خونه باشی

من دلسردت نمیکنم فقط می بقیه هم نمیگم خیلی گل و بلبله

تو فقط درست تموم شد اومدی سرکار ده روز آموزشی داری بعدش میری تو شیفت و تو هستی و چندتا مریض که باید از پس همه چی بر بیای 

کادر درمان فقط شوق روپوش رو همون اولش داری بعدش اصلا به چشت نمیاد 

اگر فقط میخای پز بدی جلو فک و فامیل اصلا نیا سمتش اگر واقعا علاقه داری بسم الله 

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

واقعا مزخرفه اینکه پولت رو نمیدن یا خیلی کمتر از اون چیزی که کار می‌کنی میدن و بعد چند سال کار و ساب ...

والا واقعا نمی دونم چی بگم یک روزی اومدیم تجربی دیگه اونجوری که می‌خواستیم پیش نرفت الان باید یکی از شغل ها رفت

حالا الان نمیدونم کدوم بهتره 

والا واقعا نمی دونم چی بگم یک روزی اومدیم تجربی دیگه اونجوری که می‌خواستیم پیش نرفت الان باید یکی از ...

تو کادر درمان فقط یادت باشه همکار هیچ وقت دوستت نمیشه

تو تحملت ببر بالا و صبور باش

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

تو کادر درمان فقط یادت باشه همکار هیچ وقت دوستت نمیشهتو تحملت ببر بالا و صبور باش

ممنون

خودم خیلی زیاد به فکر مهاجرتم

و دوست دارم رشته ای باشه که مهاجرت راحت باشه

پرستاری برای مهاجرت خیلی خوبه ولی اینقدر حرف از این طرف و اون طرف می‌شنوم همه میگن بد و .. خیلی سردرگم و حال بدیم😔 میگم اگر نشد مجبورم شدم اینجا بمونم چیکار کنم