2777
2789

سلام خانما کمکم کنید چطور خودمو سرگرم کنم واقعا خسته شدم زندگی یکنواخت شده شوهرم تا ده روز دیگه از صبح شیفت تا ساعت ۸ شب من چیکار کنم تو خونه زیاد هم با فامیل ارتباط ندارم 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بشین تو خونه واسه عیدت هفت سین درست کن 😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین تو خونه واسه عیدت هفت سین درست کن 😆

استعداد این چیزارو هیچ ندارم 🤣

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
منم مثل شما بودم. کلاس زبان و موسیقی میرم عالیه  شما هم ببین چی دوست داری  خیاطی  ...

اره واقعا اینم پیشنهاد خیلی خوبیه

استعداد این چیزارو هیچ ندارم 🤣

اینهمه سایت آموزشی ک با عکس و فیلم آموزش میدن از رو عکسم نمیتونی درست کنی 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اینهمه سایت آموزشی ک با عکس و فیلم آموزش میدن از رو عکسم نمیتونی درست کنی 

چرا میتونم

چرا میتونم

خب ی سرچ کن ی عالمه هست تازه تو عید دیدنی هام بادی به غبغب میندازی و کلاس میزاری میگی کار دست خودمه 😆😆😆😆

خب ی سرچ کن ی عالمه هست تازه تو عید دیدنی هام بادی به غبغب میندازی و کلاس میزاری میگی کار دست خودمه ...

اره خیلی خوبه 🤣😂😂😂😂