2777
2789

حقوق شوهرم خیلی بالاست امسال 13 میلسون از حقوقش میگیرم بایبت مهریه. بخاطر خیانت 4 ساله جدا زندگی میکنم اما چون خیانت محکمه پسند نیست با اینکه دو بار درخواست طلاق دادم درخواستم رد شد همسرمم میگه مهرتو ببخش تا طلاقت بدم به نظرتون بی خیال طلاق بشم پولو بگیرم یا پولو بی خیال بشم طلاق بگیرم؟ یه دختر کوچیکم دارم که پیش خودمه. دوست دارم ازدواج مجدد کنم اما میترسم بعد جدایی کیس خوب نیاد مخصوصا که بچم باهامه بدتر از مهریمم بشم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قانون ما طوری که خیانت محکمه پسند نیست 

همین قانون های بیخود 

باعث فساد و گناه شد 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

هر دو که یکی شد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اگر میتونی ببخشیش بهتره که زندگی باش

نمیخوام ببخشمش خیلنت جنسی کرده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مهریه تو حتما بگیر درخواست طلاقم بده اینا به هم ربطی ندارن ولی هرگز نبخش مهرتو

ربط دارن گلم چون طلاق با مرده و زن اگه مدرک محکمه پسند نداشته باشه تا قیام و قیامت نمیتونه طلاق بگیره مگه طلاق خلع با بخشش مهریه

روحیه تو دوست دارم میخوای ازدواج مجدد کنی

چرا مگه ازدواج بده؟ بخدا همه مردای دورو بر من ماهن فقط منم تو شوهر شانس نیاوردم

منظورش اینه مهرشو بگیره ولی جدا نشه 

یا مهرشو ببخشه در عوضش جدا شه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣