2777
2789
عنوان

به نظرتون مهریمو بگیرم جدا نشم یا طلاق نگیرم و مهریه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 34 پست
منبع درآمدی داری؟

یه کار میکنم 5 تومن درامد دارم با اجاره یه خونه کوچیک 8 تومن میشه کلا اگه مهرمو ببخم ماهی 8 تومن فقط خودم دارم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مهریه ات رو بگیر حالشو ببر.شوهرت ازدواج کنه اون یکی زنش وادارش میکنه طلاقت بده چون خیالش راحت نمیشه ...

4 سال گذشته هنوز ازدواج نکرده با زنای خراب رابطه داره ازدواج برای چیشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قانون ما طوری که خیانت محکمه پسند نیست همین قانون های بیخود باعث فساد و گناه شد

بخدا صحبتشون و تماسشون که ضبط شده بود از حرفای رابطه جنسیشونم داشتم قاضی گفت صدا سند نیست عکسم در حال بوس و بغل با خرابا داشتم گفت اونم مدرک نیست

4 سال گذشته هنوز ازدواج نکرده با زنای خراب رابطه داره ازدواج برای چیشه

شرمنده ها آسکولی چیزی هستی 

مهریه تو بگیر تا قرون آخر 

بعد هم مگه نمیگی با زن ها خراب رابطه داره 

مدرک جمع کن طلاق بگیر تموم 

ربط دارن گلم چون طلاق با مرده و زن اگه مدرک محکمه پسند نداشته باشه تا قیام و قیامت نمیتونه طلاق بگیر ...

نمی تونستی پرینت مکالماتش از قاضی بگیری ثابت کنی؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

شرمنده ها آسکولی چیزی هستی مهریه تو بگیر تا قرون آخر بعد هم مگه نمیگی با زن ها خراب رابطه داره مدرک ...

مدرک از کجا بیارم عزیزم 4 ساله باهاش زندگی نمیکنم مهریممدقسطی شده از حقوقش ماهی 13 میلیون میگیرم

بخدا صحبتشون و تماسشون که ضبط شده بود از حرفای رابطه جنسیشونم داشتم قاضی گفت صدا سند نیست عکسم در حا ...

خاک تو سر اون قاضی 

حتما میخاسته جلو چشممش....

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

نمی تونستی پرینت مکالماتش از قاضی بگیری ثابت کنی؟

قاضی نگفت پرینت بگیرن همش طرف شوهرمو گرفت

بخدا صحبتشون و تماسشون که ضبط شده بود از حرفای رابطه جنسیشونم داشتم قاضی گفت صدا سند نیست عکسم در حا ...

خدا لعنت کنه اون قاضی 

انشالله پیش خدا جواب پس بده با این حکمش

مهریتو حتما بگیر ولی به چیز گاو نزن پس انداز کن

پس انداز کردم خونه و طلا خریدم

خدا لعنت کنه اون قاضی انشالله پیش خدا جواب پس بده با این حکمش

بخدا خدا نکنه پای خانومیدبیفته به دادگاه تازه میفهمه چه هرجو مرجی تو دادگاها حاکمه حالا طرف شوهرمو گرفتن هیچی فقط تو یک سال و نیم دو جلسه دادگاه تشکیل شد برای پروندم همش قاضی نداشتن و شعبه بلاتصدی بود

افرین بازم بگیر یکی دو سال بگیر یکم پس انداز کن بعدش تصمیم بگیر چیکارش کنی

دارم جمع میکنم ماشین بخرم بی ماشینی خیلی سخته