2777
2789
عنوان

مامان ها میشه بیابد خیلی ناراحتم

181 بازدید | 7 پست

سلام، پسر من نزدیک 10 ماهشه 

چند روز قبل خیلی تو خواب بی تابی میکرد از اونجایی که ما تجربه داشتیم میدونستیم دندون در میاره تا اینکه من یه روز دیدم کامل بیرون زد ولی آب دهن بچه خیلی میریزه دست به دهن میبره و تک سرفه میزد اول گفتیم بخاطر اینه که اب دهن میپره تو حلقش ولی هر چی گذشت همش نه ها تو بعضی از ساعات مخصوصا شب و اول صبح سرفه اش میگیره خشک نیست خلط داره ولی علائم سرما نداره 

التهاب داره تا جایی که منجر به عق زدن میشه و بالا میاره دیدین ما بزرگترا گاهی سرفه میکنیم میخوایم بالا بیاریم 

این رفلاکس نیست چون به خودی خود بالا نمیاره از اون سرفه اینجوری میشه بعضی وقتا بعد از ظهر نوبت داریم ببرمش 

تجربه ای دارین؟ خیلی استرس دارم 

الانم باز دستش دهنش هست سرفه میکنه خلط مباد دهن بچه 

خوب میشه؟ اینم بگم بازم دندون سفید کرده 

ماشالا 7تا هم در آورده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرید دکتر بدنش عفونت داره خب

شما از کجا تشخیص دادید بدنش عفونت داره 

اولین نشانه عفونت در بدن تب هست و بی قراری زیاد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
شما از کجا تشخیص دادید بدنش عفونت داره اولین نشانه عفونت در بدن تب هست و بی قراری زیاد

بخاطر همون خلط گلوش عزیزم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
گفتم امروز نوبت دارم آدم پشیمون میشه اینجا چیزی بگه

کسی چیزی نگفته بهتون عزیزم، ما فقط باتوجه به تجربه خودمون نظر میدیم که کمکی کرده باشیم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....