2777
2789
عنوان

زن باردار نیاد تو تاپیکم ی اتفاق برام افتاد تا مرز سکته رفتم🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 57 پست

اتفاقا اگر جادو داری یه مانع هست نمیزاره قران بخونی نماز بخونی می‌ترسی بی دلیل گریه میکنی بی دلیل میخندی من تاچهار ماهگی به هیچکس حتی خونوادم نگفتم باردارم اول به خونواده شوهرم گفتم باورت نمیشه تا یه هفته خواب میدیدم جن داره بچمو از شکمم میکشه بیرون بعد دوهفته به خونواده خودم گفتم من تا بچم شد چهار ناهش هرشب همین کابوس میدیدم که آخرش مادرشوهرم گفت تو با دختر من باهم عروسی کردین چرا تو حامله هستی دختر من نیست امیدوارم داغ بچتون ببینی فکر کن بچه پسرش براش پشیزی ارزش نداشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی چیزا با چشم دیده نمیشنمیکروب ها و ویروس ها و... هم با چشم غیرمسلح دیده نمیشن اما بزاریشون زیر م ...

تو قرآن اسمشونم اومده😐ینی همه اونایی ک دیدن یادرک کردنشون دروغ گوهستن؟؟؟

اگه جادویی چیزی داشته باشی بقره‌گوش بدی حالت خیلی بد میشه 

این تجربه شخصیمه نمیدونم ممکن برای شمام اتفاق بیوفته یا نه ولی به بعدش فکر کن که کلا سبک میشی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سیخ خطرناکه هرچی آهنی باشه بسه مثلا ناخون گیر یاقیچی کوچولو

برای کی خطر داره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

تو قرآن اسمشونم اومده😐ینی همه اونایی ک دیدن یادرک کردنشون دروغ گوهستن؟؟؟

اصلا هم گزینه‌ی توهم محتمل نیست...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خیلی چیزا با چشم دیده نمیشنمیکروب ها و ویروس ها و... هم با چشم غیرمسلح دیده نمیشن اما بزاریشون زیر م ...

یکی از دخترای ما همیشه به جن رو می دید که موقع عروسیش بهش گفته بود اگه عروسی کنی می کشت چاقو هم دستش بوده

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یکی از دخترای ما همیشه به جن رو می دید که موقع عروسیش بهش گفته بود اگه عروسی کنی می کشت چاقو هم دستش ...

تازه روز عروسی هم در موقع جشن دیده بود و پا به فرار گذاشت بیچاره همه میگفتن دیوانه هست