2777
2789

همه اش آه و ناله و...انرژی بد میده کلا اصلا آدم میگه چه دنیای مزخرفی هست. از شوهر خوب بچه ی خوب خانواده ی خوب کار خوب اشپزی خوب شما هم مثل منید همه اینجا روانشناس شدن فقط مشاوره بدبختی مردم رو میدن

تو این سایت فقط من آه و ناله نمیکنم متهم شدم به فیک بودن😂😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدما معمولا میان اینجا درد و دل میکنن چون کسی کسیو نمیشناسه

موقع غم و غصه به اینجا پناه میبرن..

ولی اره درسته حرفت

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

از خوبی بگم

دوست پسرم خوبه

زندگیم بد نیست ولی اگه لپتاپ داشتم و سرکار میرفتم خوب میشد

محدود نیستم

دانشگاه میرم اجازه کار کردن هم دارم

وضع مالیمون معمولی رو به بالاست

ولی زندگی مون معمولیه

آخ جون یکیمون داره خوشبخت میشه😍♥️

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آره نشده یکی تاپیک خنده دار بزنه حوصله ام سر رفت😢😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
😂😂😂😂

بخدا.دیگه نمیگن این اول زندگی شه عادیه اولش خوش باشه

منم ی ساعت با ی مرده تو تاپیکش مشاوره دادم زنشو طلاق نده و برن مشاوره زندگیشو درست کنه 😂😂😂

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4