2777
2789

نامزدم اگ یکم ب خودش برسه قیافش خوبه، مشکل اینجاس من میگم لج میکنه، موهای سر و ریشش دو ماه یکبار ب زور میگیره، لباسای نامرتب.. اون دوس نداره در این باره من چیزی بهش بگم و منم با اینکه دوسش دارم اذیت میشم دوس دارم حداقل ها در باره ظاهرش انجام بده، ازدواجمون سنتی بودن و اوایل خوب بود بعد بی خیال شد

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدم میاد از الان شلختس

همشم با مهربانی گفتم عزیزم تو قیافت تیپت خوبه یکم ظاهرت برس، میگ من یعنی دیوونم ک تو میگی چکار کنم

حموم هم نمی ره؟ لباساشو که خودت بنداز ماشین و خودت براش با پول خودش بخر و ست کن براش. آرایشگاه هم کا ...

من کلی تیشرت و لباس براش کادو گرفتم بهش دادم، غیر مستقیم و مستقیم و مهربانی هم گفتم بهش بذو ارایشگاه و فلان، بدش میاد  میگم فک میکنه منظورش اینکه من سر تر هستم

شوهر منو گفتی هنوزم که هنوزه به خودش نمی‌رسه آخرم می‌شنوم ک زن باید مردوتربیت کنه!!!!😔فک کن یکی سی سال زیر دست ننش درست نشده میگن تو درست کن ب نظر من اصلا مثل من شب نباش همیشه بهش بگو و رابطه نگیر تاحموم نرفته بلکه عادت کنه من آنقدر از شلختگیش بدم میاد ب زور سالی یک بار لباس میخره

نه بد نیست، همونطور ک اگ شما ۴ روز لباس خوب نپوشی یا ب خودت و نظافتت نرسی هزار تا حرف میشنوی و طرف بابت غلط هایی ک ممکنه در این راستا بکنه ب خودش حق میده و هم جنس هاشم ازش حمایت میکنن، شماهم حق داری شوهر چرک و شلخته رو نخوای

نزدیکی نکن، بغلش نکن، بوسش نکن و...

نه بد نیست، همونطور ک اگ شما ۴ روز لباس خوب نپوشی یا ب خودت و نظافتت نرسی هزار تا حرف میشنوی و طرف ب ...

اخرین بار گفتم جدا شیم حرف همو نمیفهمیم 

اخرین بار گفتم جدا شیم حرف همو نمیفهمیم

حرفی ک عمل نداشته روی مردا هیچ تاثیری نداره

اینو گفتی ولی همچنان کنارش بودی دیگ

نمیگم جدا شو

میگم حداقل ی مدت اصلااا سمتش نرو ک ب خودش بیاد

شوهر منو گفتی هنوزم که هنوزه به خودش نمی‌رسه آخرم می‌شنوم ک زن باید مردوتربیت کنه!!!!😔فک کن یکی سی ...

همش سعی کردم با مهربانی نه خورد کردن عزت نفسش بهش بگم ولی فایده ای نداره ادم تا خودش نخواد نمیشه