همونطور که میدونین تنبیه کردن بچه ها از نوع بدنی چه توی دین مقدس اسلام و چه از نظر روانشناسی تا جای ممکن نهی شده، ولی این روزا برای هرکدوم از ما به طور ناخواسته پیش اومده که به جهت تغییر رفتار یا هرچیز دیگه متوسل به اینکار شده باشیم و بعدش هم پشیمون. خواستم بپرسم از نظر شما تنبیه فیزیکی بچه ها تحت هر عنوان و شرایطی اشتباهه یا اگه کنترل شده باشه یه جاهایی به عنوان تلنگر و با هدف اصلاح رفتارشون میتونه لازم باشه؟ فقط خواهش می کنم صادقانه پاسخ بدین دلیل اینکه میگم فقط مادران عزیز پاسخ بدن اینه که خودشون چون با تجربه و صاحب فرزند هستن
من تو کتاب خوندم بجای زدن محدودیت زمان مند انجام بدید
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باردارم کمرم درد میکنه منننن شبا چجور بخوابم پدرم درومده بارداری اولمه بلد نیستم هیچیییی نه درست پا شدن رو بلدم نه درست نشستنو نه درست خوابیدنو لطفا راهنماییم کنید
اسی من مشاور میگفت بچه رو نباید کتک زد فقط باید مجازات در نظر گرفت که اگه فلان کارو کردی جریمت میکنم و قاطع خودتونو پدرش انجام بدید نظرتون واحد باشه نه هرکدومتون ی چی بگه