2777
2789

قضیه اینه که من نزدیک به سه سال هست از یک پسری که کارش فروش لوازم جانبی و تعمیرات موبایل هست خوشم میاد‌. اوایل خیلی دلباخته ش بودم. به بهانه های مختلف میرفتم مغازه ش ولی خب بعد از مدتی دیدم اون حرکتی نمیزنه دیگه منم پیگیر نشدم و بی خیالش شدم ولی همیشه ته دلم میخوادش. بعد امروز بعد از مدت هاااا برای یک کاری رفتم مغازه ش. کار طول میکشید. خلاصه پسره گفت اماده شد بهتون زنگ میزنم. (قاعدتا باید شماره م رو بگیره چون نداشت) منم چون میخواستم برم باشگاه (گوشی رو تو باشگاه تحویل میدیم)  گفتم میخوام برم باشگاه ممکنه جواب ندم. فردا صبح خودم میام برمیدارم یا شب مامانم میاد برمیداره. خیلی گند زدم نه؟؟؟ البته الان که بهش فکر میکنم میبینم اون پیج اینستاگرام من رو داره پس اگر بخواد رابطه ای برقرار کنه میتونست از طریق دایرکت پیام بده نه صرفا شماره

من و خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اگه بخواد کاری کنه حقیقتا خودش راهشو پیدا می کنه. تو اصلا گندی نزدی عزیزم. خوب حرفی زدی. 

ببین اصلا تو رفتاراش و حرفاش بهت توجهی داره یا نه. اگه یکطرفه است رهاش کن از تو فکرت