2777
2789
عنوان

مهریه دوستم

2688 بازدید | 221 پست

خانوما رفیق صمیمیم نزدیک ۴ ساله با یه آقایی تو رابطن 

الان قصدشون واس ازدواج جدیه پسره شرایط مالیش خوبه خونه اینام اوکیه خانواده هاشونم راضین 

فقط یه مشکل هست سر مهریه که خانواده رفیقم رسمشونه انگار تعداد بالا کلا تعداد مهریه رو میگن ۱۰۰ تا اینا 

ولی پسره میگه ۱۴ تا قبول میکنن 

الان سر این ب توافق نرسیدن و رفیقم روز خواستگاری می‌ترسه سر مهریه همه چی به هم بخوره حالا مونده چیکار کنه 

شما جای دختره بودین چیکار میکردین؟ 

خانواده دختره ام به احتمال زیاد خیلی زیاد بهشون بربخوره ۱۴ تا سکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال بهم خوردن بالاست، مراسم دوستم همینجوری بهم خورد، گرچه ازدواج همینجوری حماقته توی این دوره، الان والا 14 تا هم زیاده، هیچ میزان سکه ای عشق و تعهد نمیاره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

احتمال بهم خوردن بالاست، مراسم دوستم همینجوری بهم خورد، گرچه ازدواج همینجوری حماقته توی این دوره، ال ...

هیچ راهی نداره پسررو راضی کنه یکم تعداد بالاتر قبول کنن همه چی خوب پیش بره ؟ 

باهم خیلی خوبن مشاور همه چی رفتن بهم میخورن از لحاظ اخلاقی و اینا فقط همین مشکل هست

این حرفو زده ولی استرس بهم خوردن خواستگاری رو به شدت داره

نگران نباش

تهش میرن مشاور.ایشون یخ نظری میگه.به نظرم خب ۱۴ تا سکه باشه نصف خونه هم بزنه خوبه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
هیچ راهی نداره پسررو راضی کنه یکم تعداد بالاتر قبول کنن همه چی خوب پیش بره ؟ باهم خیلی خوبن مشاور هم ...

خب چه تضمینی برای اون پسر هست همه چی خوب پیش بره؟؟ اگه تعداد زیاد قبول کنن فردا ازدواجشون بهم بخوره پسر باید تاوان عاشق شدنش رو بده؟؟ مهریه نه تعهد میاره و نه عشق و علاقه، گرچه رواابط و ازدواج ها کلا موندگار نیستن، سر همینم بیشتر پسرا میترسن ازدواج کنن، همین که اون مرد تا همینجاش رفته واقعا خوب جرئت کرده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نگران نباشتهش میرن مشاور.ایشون یخ نظری میگه.به نظرم خب ۱۴ تا سکه باشه نصف خونه هم بزنه خوبه

مشاور حین ازدواج رفتن ولی راجب مهریه صحبتی نشده تاثیر داره واقعا حالا مگه صحبت های مشاور 

۱۴ تا واسه کسی ک وضعش خوبه خیلی کمه! میخان فردا پسفردا مفت مفت بندازنش‌بیرون اینکارو نکنه ک اشتباهه ...

چطوری صحبت کنه که تعداد بالاتر قبول کنن رفیقم واقعا عاشق این پسره هست متاسفانه رابطه ام داشتن طی این ۴ سال استرس شدید داره که همه چی بهم بخوره