2777
2789
عنوان

ابروهامو چن ماه پیش میکرو کردم نظرتون چیه🥸

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی خوب شده. خودم ابرو هام به شدت کمرنگه جوری که انگار خاکستریه. ابرو تیره بهم نمیاد. چه کاری ...

همین میکرو رو با رنگ ابروی خودت دقیقا میزنن

من انقد اونجا دیدم ادمای بور رو

اونام انقد طبیعی و کممم بود اصن نمیفهمیدی کاری انجام دادن

خیلی خوشگله انگار برنداشتی ابروهاتو اگه دوست داری خطش مرتب باشه باید دوباره بری اگه همینجوری بدون خط ...

مرسی عزیزززم

ن ترمیم اینارو رفتم

گفتم کلا سال بعد برم ی جای دیگ مثلا...نمیدونم...اخه هیچکس تاحالا تشخیص نداده کاری کردم🥸😁

این قبلش

بچه ها منم خیلی دوست دارم انجام بدم ولی میگن بعد یه مدت پخش میشه یا رنگش عوض میشه درسته؟ اخه من ابرو ...

من ک اینجا پخشی ندیدم از بس کمرنگ و کم میزنن پخش نمیشه

ولی کلا سلیقه ایه بعضیا اصلا همون پخش رنگو دوس دارن

مرسی عزیزززمن ترمیم اینارو رفتمگفتم کلا سال بعد برم ی جای دیگ مثلا...نمیدونم...اخه هیچکس تاحالا تشخی ...

مال شما واقعا خوبه برای من خیلی کمرنگه جوری که نامزدم می‌گفت اولین باری که از دور دیدمت باندانا داشتی فکر کردم سرطان داری🥸😂