2777
2789

من ۲۱ سالمه و با دوستم از شاید سه سالگی آشنا شدیم و هنوز باهمیم.  دانشگاهش شهر دوره و وقتی هم میاد یه روز میان اینجا و بعد میرن یک شهر دیگه که خانواده مامانش رو ببینن البته همیشه باهم در ارتباطیم و بهم زنگ میزنیم 

الان دو هفته بود که شهر خانواده مامانش بود تو این دو هفته سه چهار بار پیامش دادم که اومدی یا ن و گفته نه

خونشون هم تو شهر خودمون یجاییه که من میبینم همش رد میشیم از اونجا پنج روز پیش رد شدم دیدم ماشینشون هست و ناراحت شدم از اینکه میبینه من منتظرم و هیچ خبری از اینکه اومده به من نداده تا الانم صبر کردم قبلا خودش خبر مبداد اما الان اصلا نگفته من اومدم کجا همون ببینیم و.... .

ادمی هم هست که صد در صد مطمئنم دوستی با صمیمیت من نداره و مطمئنم سرش شلوغ نیست 

نمیدونم چی شده که بهم خبر نداده با خودم میگم صبر کنم ببینم خودش کی بهم میگه 

هرچی هم فکر میکنم بینمون اتفاقی نیفتاده که بخاد اینجوری بشه اکثرا هم من بهش زنگ میزنم سراغش رو میگیرم 

سوم شهریور هم که امتحانات دانشگاه هاست و دوباره میره 

بنظرتون چرا بهم خبر نمیده از چیزی ناراحت شده؟ یا منتظره من زنگ بزنم؟؟ آخه من چهار بار ازش پرسیدم قبلش که گفته نیومدیم منم دوست دارم خودش خبرم بده چون میدونه منتظرم

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولش کن محلش نده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی متاهلی هزارتا داستان داره یوقتایی با یه مسائلی روبرو میشی که حوصله خانواده خودتم نداری فقط میخ ...

متاهل نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید یه مشکلی براش پیش اومدهبه نظرم دیگه فعلا پیام نده تا خودش خبرت کنهضمنا ممکنه دوست دیگه ای پیدا ...

نه دوست دیگه پیدا نکرده صددرصد 

من میشناسمش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه رفاقتتون کاملا ی رنگی بود ناراحت نمیشدیرفیق من اگه نباشه یا کم باشه...میفهمم مشکل داره و پیگیر م ...

من اوضاعش رو دقیق میدونم اصلا ما باهم زندگی کردیم 

من فقط انتظار داشتم خودش بهم خبر بده چون میبینه من روز شماری میکنم تا بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم بهش پیام بده ببین چی میگه اگه گفت اره بگو پس چرا خبر ندادی میدونی من از کی منتظرم

اره دیگه خودش که خبرم نداده فوقش یکی دو روز دیگه صبر میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40